M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar yani çok iyi yapamadım ama artık ikisinden birini kullanmam gerekli. Hangisini kullanmalıyım önerileriniz çok önemli teşekkürler şimdiden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar yani çok iyi yapamadım ama artık ikisinden birini kullanmam gerekli. Hangisini kullanmalıyım önerileriniz çok önemli teşekkürler şimdiden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 4 Eylül 2020 #3 Krieger dedi: İlk jenerik silinmiş. Genişletmek için tıkla... Şimdi koydum tekrar bakabilirsiniz, teşekkürler hocam.
Krieger dedi: İlk jenerik silinmiş. Genişletmek için tıkla... Şimdi koydum tekrar bakabilirsiniz, teşekkürler hocam.
Muyittin Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 283 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #4 İkinci daha iyi. Birincisi ceyranlı falan çocuksu olmuş.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Eylül 2020 #5 Renderda bir sıkıntı var.
K Krieger Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 46 4 Eylül 2020 #6 Ne tür bir içerik hazırlayacaksınız ? Ona göre yorum yapalım.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 4 Eylül 2020 #7 İkisinin içinden 2. olanı tercih ederdim ben.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 4 Eylül 2020 #8 Anket ekleyebilirseniz güzel olur.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Eylül 2020 #9 İkinci jenerik birincisine göre daha iyi olmuş. Ama hepsi güzel.
KS KS M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 4 Eylül 2020 #10 kerb dedi: Renderda bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Media Encoder'den sıkıştırılmış olanı tekrar render aldım o yüzden bilgisayar da zaten çok kötü hocam bozulma yaşadı ama orjinal biraz daha net tabi.
kerb dedi: Renderda bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Media Encoder'den sıkıştırılmış olanı tekrar render aldım o yüzden bilgisayar da zaten çok kötü hocam bozulma yaşadı ama orjinal biraz daha net tabi.