aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Eylül 2020 #11 İlkinde fontunu beğenmedim ve çok fazla gereksiz efekt var. Birincide fontu değiştirip efektleri kıs birde arkadaki müziği değiştir daha güzel olur bence. Ama bu ikisi arasından ikinci.
İlkinde fontunu beğenmedim ve çok fazla gereksiz efekt var. Birincide fontu değiştirip efektleri kıs birde arkadaki müziği değiştir daha güzel olur bence. Ama bu ikisi arasından ikinci.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 4 Eylül 2020 #12 İkincisi açık ara daha iyi ama nerede kullanacaksın?
KS KS M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 4 Eylül 2020 #13 acv dedi: İkincisi açık ara daha iyi ama nerede kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın müzik kanalında olacak. Yani napsam bilemedim.
acv dedi: İkincisi açık ara daha iyi ama nerede kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın müzik kanalında olacak. Yani napsam bilemedim.