Hangi karakter main olmalı?

10Efe

Hectopat
Yer
Oldham
Daha fazla  
Herkese merhaba, artık Flex oynamaktan sıkıldım ve bir main belirleyeceğim kendime. Sizde yardımcı olursanız sevinirim.
  • Gamesensim yüksek
  • 1V1 aim fight genellikle alıyorum
  • Movement vb. çok iyi
  • Uzak fight kötü
  • Yakın fight iyi
  • Rankım Plat

Herkese merhaba, artık Flex oynamaktan sıkıldım ve bir main belirleyeceğim kendime. Sizde yardımcı olursanız sevinirim.
  • Gamesensim yüksek.
  • 1V1 aim fight genellikle alıyorum.
  • Movement vb. çok iyi.
  • Uzak fight kötü.
  • Yakın fight iyi.
  • Rankım plat.

Neon al duvar atıp adamın dibine koş böyle dene bir.

Yakından hızlı bir oyunu tercih edebilirsiniz Breach Reyna Phoenix önerebilirim. İyi bir şekilde oynarsanız Breach aşırı iyi olur.

• Gamesensim yüksek
  • 1V1 aim fight genellikle alıyorum
  • Movement vb. çok iyi
  • Uzak fight kötü
  • Yakın fight iyi
  • Rankım Plat

Bana kalırsa aiminiz iyi ise yücelik rankına kadar herkese mute atıp Reyna alınıp oyun taşınabilir eğer daha komplike bir ajan istiyorsanız Cypher yeni bufflardan sonra oldukça güçlü oldu ve bence potansiyeli çok yüksek ama oyun bilgisi isitiyor eğer line IP ezberlerim derseniz tavsiyem Viper olacaktır iyi oynarsanız tasirsiniz.

Platda çok kasma be abicim aim kassan yeter o ranktan çıkmak için ayrıca dediklerine göre öncü oynamalısın öncüyüde flashı olan seçersen rahat edersin.

Ayrıca plat eloda varmı bilmiyorum takıma bir IGL gibi konuşabilirsin game senssine güveniyor isen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı