S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 23 Temmuz 2019 #1 Selamlar, mekanik hissiyatı vermesini istiyorum ama minimum ses çıkarmalı. Bu isteğe uyacak en iyi switch bu mu? Cherry MX Kırmızı Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2019
Selamlar, mekanik hissiyatı vermesini istiyorum ama minimum ses çıkarmalı. Bu isteğe uyacak en iyi switch bu mu? Cherry MX Kırmızı
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 23 Temmuz 2019 #2 Silinen üye dedi: Selamlar, mekanik hissiyatı vermesini istiyorum ama minimum ses çıkarmalı. Bu isteğe uyacak en iyi switch bu mu? Cherry MX Kırmızı Genişletmek için tıkla... Kahverengi switch biraz daha sessiz diye düşünüyorum. Ama razerın green switchi baya sesli
Silinen üye dedi: Selamlar, mekanik hissiyatı vermesini istiyorum ama minimum ses çıkarmalı. Bu isteğe uyacak en iyi switch bu mu? Cherry MX Kırmızı Genişletmek için tıkla... Kahverengi switch biraz daha sessiz diye düşünüyorum. Ama razerın green switchi baya sesli
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 23 Temmuz 2019 #3 Doğukan Çelik dedi: Kahverengi switch biraz daha sessiz diye düşünüyorum. Ama razerın green switchi baya sesli Genişletmek için tıkla... Razer'a para vermeyi düşünmüyorum, normal switchli alacağım.
Doğukan Çelik dedi: Kahverengi switch biraz daha sessiz diye düşünüyorum. Ama razerın green switchi baya sesli Genişletmek için tıkla... Razer'a para vermeyi düşünmüyorum, normal switchli alacağım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Temmuz 2019 #4 Türkiye brown switch bulması zor ve oyun için iyi değil o yüzden en iyi tercih red. Sessiz ve atlama noktası yok FPS oyunları için avantajlı özellikle.
Türkiye brown switch bulması zor ve oyun için iyi değil o yüzden en iyi tercih red. Sessiz ve atlama noktası yok FPS oyunları için avantajlı özellikle.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 23 Temmuz 2019 #5 Sylveon dedi: Türkiye brown switch bulması zor ve oyun için iyi değil o yüzden en iyi tercih red. Sessiz ve atlama noktası yok FPS oyunları için avantajlı özellikle. [/QUOTE Kırmızı alacağım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Sylveon dedi: Türkiye brown switch bulması zor ve oyun için iyi değil o yüzden en iyi tercih red. Sessiz ve atlama noktası yok FPS oyunları için avantajlı özellikle. [/QUOTE Kırmızı alacağım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla...