D dysnomia Femtopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Aslında kafamda 1 klavye vardı ama arkadaşım 2 klavye daha önerince karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? (Başka öneriniz var ise yazabilirsiniz.) Redragon k530 pro Fun60 pro Fun60 max Bir de Fun 60 Pro - Fun 60 Max arasında ne fark var tam olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025
Aslında kafamda 1 klavye vardı ama arkadaşım 2 klavye daha önerince karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? (Başka öneriniz var ise yazabilirsiniz.) Redragon k530 pro Fun60 pro Fun60 max Bir de Fun 60 Pro - Fun 60 Max arasında ne fark var tam olarak?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.287 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2025 #2 dysnomia dedi: Aslında kafamda 1 klavye vardı ama arkadaşım 2 klavye daha önerince karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? (Başka öneriniz var ise yazabilirsiniz.) Redragon K530 Pro Fun 60 Pro Fun 60 Max Bir de Fun 60 Pro - Fun 60 Max arasında ne fark var tam olarak? Genişletmek için tıkla... Aralarından Fun 60'lardan bitanesi. Farkları Max 8K kablosuz kullanılabiliyor. Pro olan 1K Hz kullanılıyor kablosuzda. Onun dışında manyetik istiyor isen MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye mekanik istiyor isen Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
dysnomia dedi: Aslında kafamda 1 klavye vardı ama arkadaşım 2 klavye daha önerince karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? (Başka öneriniz var ise yazabilirsiniz.) Redragon K530 Pro Fun 60 Pro Fun 60 Max Bir de Fun 60 Pro - Fun 60 Max arasında ne fark var tam olarak? Genişletmek için tıkla... Aralarından Fun 60'lardan bitanesi. Farkları Max 8K kablosuz kullanılabiliyor. Pro olan 1K Hz kullanılıyor kablosuzda. Onun dışında manyetik istiyor isen MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye mekanik istiyor isen Mağaza sayfası - bütün ürünler burada