Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz?

MSI'ın Steelseries ile ortaya çıkardığı dizüstü klavyesi. Windows tuşunun sağda olması çok hoşuma giden bir özellik oldu. "<, > ve |" işaretlerinin yapıldığı tuşun soldaki shift ve z'den alınıp boşluğun sağına konması bazen alt gr tuşuna basarken hata yapmamı sağlıyor ama kod yazarken büyüktür/küçüktür'e ulaşmak daha kolay olduğu için tam sövemiyorum.
Chiclet klavyeye iyice alıştım artık. İleride ne yapacağım bilmiyorum.

Steelseries Apex M400 kullanıyordum, problemlerinden dolayı servise yolladım. Şimdilik A4Tech KB-8 kullanıyorum. Fotoğraftakinin aynısı.
Eki Görüntüle 578690
HAYDA benim klavyenin aynısını kullanan varmış çok mutlu oldum şu an. Gerçekten güzel klavye ama. Ciddi derecede yaşlanmasına rağmen çok güzel iş çıkarıyor.

Ben Logitech G103 kullanıyorum 3 yıldır, üstüne şekerli kahve döktüm bana mısın demedi ayrıca kullanmasam da 6 tane makro tuşu var . Peki siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz?
everest

1,5 yıl önce aldığım Hunter klavye beni yarı yolda bıraktı ve öldü. Şimdi saçma sapan bir klavyeyle idare ediyorum, markası Preo. Bir de hafif arızalı. Bir tuşa basılı kalamıyor, mesela oyunlarda koşamıyorum.
Klavye önerisi alabilirim. Aklımda Logitech var.

İkinci el K70 Lux RGB, Masterkeys Pro L RGB, Strix Flare RGB tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…