Hangi kodlama dilini öğrenmeliyim?

Kemikli_terapi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i5 3470
Ekran kartı: 1650
Ram: 16 gb
C kodlama dilini öğrendiğim zaman C# dilini yapabilir miyim? Benim amacım oyun kodlamak olduğu için C öğrenip ardından C++ öğreneceğim.

Bir şey bilip bilmeden de C# öğrenmen mümkün. Ama ilk hedefin C# oyun programlama olmasın, formlardan ve temellerden başla. İstersen sana kaynak tavsiye edebilirim.

Ben de yapmak istiyorum da verebilir misiniz acaba?

Udemy'de Murat yücedağ'ı bilenler bilir, C#'ı A'dan Z'ye öğrenebiliceğiniz bir seti mevcut. Ben o setle şu anda C#'da yapamadığım şey yok. Temelleri kavradıktan sonra bayağı bir geliştirdim kendimi. Ve istediğim an istediğim programı yazabiliyorum. Udemy'de arama yerine Murat yücedağ yazarsanız zaten kursları arasında çıkar. Kendisi çok sevdiğim bir yazılım mühendisi ve yazardır.

Eğer piyasaya girmek istiyorsanız büyük çoğunluk şu anda içinde olduğum için biliyorum UE kullanıyor. Çalıştığım firmada Unity motoru kullanıyorduk 2 yıl önce UE kullanmaya başladık. Daha büyük stüdyolarda hedefiniz varsa C++ öneriyorum.

Paketi paralımı acaba?

Ben de yapmak istiyorum da verebilirmisiniz acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. oynatma listesini adım adım öğrenmek için kullanıyordum
2. oynatma listesini C# içinde takıldığım bazı konular için kullanıyorum.

Şahsi tavsiyem ilk önce C# Form'u öğrenmeniz ve sonra diğer kullanım alanlarını (Unity gibi) yavaş yavaş öğrenmenizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…