Hangi konsol alınmalı?

Simeon

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ilk defa konsol almak istiyorum ama hiç anlamıyorum PS5 Slim falan var ya da farklı Edition'lar var. GTA6 çıkarsa oynamak istiyorum, RDR2 falan oynatsın istiyorum. Hangi editidon almalıyım ve slimmi yoksa normal mi olmalı?

Herkese merhaba, ilk defa konsol almak istiyorum ama hiç anlamıyorum PS5 Slim falan var ya da farklı Edition'lar var. GTA6 çıkarsa oynamak istiyorum, RDR2 falan oynatsın istiyorum. Hangi editidon almalıyım ve slimmi yoksa normal mi olmalı?
PS5 normal slim fark etmez aynı donanım. Kesinlikle PS5 al. Paran varsa bu ay Pro modeli duyurulacak deniyor bekleyebilirsin ama fiyatı tuzlu olacaktır. GTA 6 için alıyorsan PS5 fat alabilirsin direkt, RDR2 de 4K 30FPS çalışıyordu.

Slim'in bir dezavantajı yok, daha az alan kaplıyor. İhtiyacına göre Slim Digital ya da Standart al.
Slim modelin tek bir avantajı var dijital model alıp pişman olduysanız benim gibi içine 80 dolar verip bir CD sürücüsü taktırıp ürünü CD içeren sürüm gibi kullanabiliyorsunuz. Fat modellerde bu özellik yok.

@Simeon birinde Digital'da Blu-Ray oynatıcı yok diğerinde var. Eğer kutulu oyun almıyorsan Digital al çünkü daha ucuz oluyor ama ucuza Standart bulursan onu al, geri kalır yanı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı