Hangi konsol alınmalı?

@Simeon birinde Digital'da Blu-Ray oynatıcı yok diğerinde var. Eğer kutulu oyun almıyorsan Digital al çünkü daha ucuz oluyor ama ucuza Standart bulursan onu al, geri kalır yanı yok.
Hocam ben de kutulu oyun almam diye dijital almıştım kutulu oyundan kaçamıyorsunuz. Dijital fiyatların artık kutuludan pahalı olduğu bir dönemdeyiz. Slim model alsın dijital sonrasında isterse 80 dolara CD-ROM taktırabilir.

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim PS5 Slim Digital ya da standart Edition alacağım yüksek iğtimal ya da ben alana kadar PS5 Pro yüksek fiyattan çıkmazsa onu da alabilirim.

Herkese merhaba, ilk defa konsol almak istiyorum ama hiç anlamıyorum PS5 Slim falan var ya da farklı Edition'lar var. GTA6 çıkarsa oynamak istiyorum, RDR2 falan oynatsın istiyorum. Hangi editidon almalıyım ve slimmi yoksa normal mi olmalı?
Slim şuanlik en iyisi olacaktır.

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim PS5 Slim digital ya da standart Edition alacağım yüksek iğtimal ya da ben alana kadar PS5 Pro yüksek fiyattan çıkmazsa onu da alabilirim.

PS 5 Pro için vergileri falan ekleyip bir hesap yapıncı 40knın altina satılmaz diye düşünüyorum Slim modeline gelirsek ben kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı diskli versiyonunu almak daha mantıklı çünkü bazen gerçekten uygun fiyata kutulu oyunlar bulabiliyorsunuz.

PS 5 Pro için vergileri falan ekleyip bir hesap yapıncı 40knın altina satılmaz diye düşünüyorum Slim modeline gelirsek ben kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı diskli versiyonunu almak daha mantıklı çünkü bazen gerçekten uygun fiyata kutulu oyunlar bulabiliyorsunuz.

Bende öyle düşündüm hocam PS5 Pro'ya fazla para vermek istemiyorum Slim diskli almayı düşünüyorum malum Online oyunlar çok pahalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı