Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2014 #1 Dün Mikail Fidan açtığım bir konunun başlığı yüzünden 1 gün ceza vermişti, dün 1 den fazla konu açtım. Hangi konu da ceza aldığımı bulamadım. Mikail Fidan açıklarsa sevinirim Hangi konudan ceza aldığım yazmıyordu sadece sebebi yazıyordu.
Dün Mikail Fidan açtığım bir konunun başlığı yüzünden 1 gün ceza vermişti, dün 1 den fazla konu açtım. Hangi konu da ceza aldığımı bulamadım. Mikail Fidan açıklarsa sevinirim Hangi konudan ceza aldığım yazmıyordu sadece sebebi yazıyordu.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Ağustos 2014 #2 Foxconn G31MXP yerine 200 TL anakart önerisi | Technopat Sosyal Önceki konu başlığı: İşlemci ve Soğutucusuna Göre Anakart Önerisi Konu başlığı içeriğin özeti niteliğinde olmalı.
Foxconn G31MXP yerine 200 TL anakart önerisi | Technopat Sosyal Önceki konu başlığı: İşlemci ve Soğutucusuna Göre Anakart Önerisi Konu başlığı içeriğin özeti niteliğinde olmalı.