uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 20 Kasım 2012 #11 Rica ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2012
umut51 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2012 Mesajlar 130 Yer Niğde Daha fazla Meslek Bilişim teknolojileri öğretmeni 20 Kasım 2012 #12 İşte üniversiteli tek geçerim ...
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2012 #13 umut51 dedi: İşte üniversiteli tek geçerim ... Genişletmek için tıkla... Hocam bana da o cazip geldi de internetten başvuru formu yokmuş. İlla ebeveyn görmek istiyorlar heralde Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2012
umut51 dedi: İşte üniversiteli tek geçerim ... Genişletmek için tıkla... Hocam bana da o cazip geldi de internetten başvuru formu yokmuş. İlla ebeveyn görmek istiyorlar heralde
umut51 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2012 Mesajlar 130 Yer Niğde Daha fazla Meslek Bilişim teknolojileri öğretmeni 20 Kasım 2012 #14 neohonx dedi: Hocam bana da o cazip geldi de internetten başvuru formu yokmuş.İlla ebeveyn görmek istiyolar heralde Genişletmek için tıkla... Bankaların ikinci katlarında başvuruyorsun genelde, internetten olmaz sanırım.
neohonx dedi: Hocam bana da o cazip geldi de internetten başvuru formu yokmuş.İlla ebeveyn görmek istiyolar heralde Genişletmek için tıkla... Bankaların ikinci katlarında başvuruyorsun genelde, internetten olmaz sanırım.
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2012 #15 Garantiye gittim ve benden babamın maaş bordrosunu istediler. Sakata gelmeyelim. Var mı böyle bişey?
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 25 Kasım 2012 #16 Çok normal istemeleri, bordroyu çalıştığı yere onaylatıp getir. Belki onaya gerek olmayabilir. Ama sakat olan bir durum yok .
Çok normal istemeleri, bordroyu çalıştığı yere onaylatıp getir. Belki onaya gerek olmayabilir. Ama sakat olan bir durum yok .
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2012 #17 Garantiye tekrar gittim maaş bordrosu ile birlikte kadının dediği şu "Size kart vermemiz için babanızın bizden kart çıkarması gerekli". Kazıklayacak adam arıyorlar arkadaş.
Garantiye tekrar gittim maaş bordrosu ile birlikte kadının dediği şu "Size kart vermemiz için babanızın bizden kart çıkarması gerekli". Kazıklayacak adam arıyorlar arkadaş.