Hangi kurum THH'ye verilmeli?

• Konuyu başlatan Techh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 897
Kendi ilçemdeki tüketici hakem heyeti satıcının yapılması gerektiğini söylemişti. 2.defa satıcı için başvurduğumda kabul edildi.
Aslında şart değil yani ithalatçı firma garantili ise onlardan da isteyebilirdin. Ama devlet memuru kafası uğraşmak istemiyorlar.

Son düzenleme:
Ayakkabı şu an satın aldığım şehirde ve ben de eğitim için başka bir şehirdeyim. Satın aldığım şehirdeki THH'yi seçersem bir problem yaşar mıyım ? Ailem veyahut arkadaşlarım süreç ile ilgilenebilir mi ? @260112 @The Fate Bu konu hakkında paylaşabileceğiniz bir bilginiz var mı acaba ?

Ayakkabı şu an satın aldığım şehirde ve ben de eğitim için başka bir şehirdeyim. Satın aldığım şehirdeki THH'yi seçersem bir problem yaşar mıyım? Ailem veyahut arkadaşlarım süreç ile ilgilenebilir mi? @260112 @The Fate bu konu hakkında paylaşabileceğiniz bir bilginiz var mı acaba?

İlgilenebilir.

Ayakkabı şu an satın aldığım şehirde ve ben de eğitim için başka bir şehirdeyim. Satın aldığım şehirdeki THH'yi seçersem bir problem yaşar mıyım ? Ailem veyahut arkadaşlarım süreç ile ilgilenebilir mi ? @260112 @The Fate Bu konu hakkında paylaşabileceğiniz bir bilginiz var mı acaba ?
Normalde sizin bulunduğunuz ikematgahınızdaki tüketici hakem heyeti yetkili başvurudan sonra internet üzerinden takip edebilyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı