A Alpergk Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 İlk defa kablolu internet kullanıyorum modemin arkasında 4 tane giriş yeri var. Hangisi daha iyi, hangisine bağlamalıyız kabloyu?
İlk defa kablolu internet kullanıyorum modemin arkasında 4 tane giriş yeri var. Hangisi daha iyi, hangisine bağlamalıyız kabloyu?
1 101982 Kilopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 667 Çözümler 9 9 Şubat 2023 #2 Modem bilgisi paylaşırsanız iyi olur. %99 portlar arasında fark yoktur farketmez istediğinize takın.
hxle Picopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 Alpergk dedi: İlk defa kablolu internet kullanıyorum modemin arkasında 4 tane giriş yeri var. Hangisi daha iyi, hangisine bağlamalıyız kabloyu? Genişletmek için tıkla... WAN kablosunun yanındakine bağlayın ama fark etmeyecektir öbürleriyle gereksiz bir konu.
Alpergk dedi: İlk defa kablolu internet kullanıyorum modemin arkasında 4 tane giriş yeri var. Hangisi daha iyi, hangisine bağlamalıyız kabloyu? Genişletmek için tıkla... WAN kablosunun yanındakine bağlayın ama fark etmeyecektir öbürleriyle gereksiz bir konu.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 100 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Alpergk dedi: İlk defa kablolu internet kullanıyorum modemin arkasında 4 tane giriş yeri var. Hangisi daha iyi, hangisine bağlamalıyız kabloyu? Genişletmek için tıkla... Fark etmez istediğinize takabilirsiniz.
Alpergk dedi: İlk defa kablolu internet kullanıyorum modemin arkasında 4 tane giriş yeri var. Hangisi daha iyi, hangisine bağlamalıyız kabloyu? Genişletmek için tıkla... Fark etmez istediğinize takabilirsiniz.