eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 9 Kasım 2022 #1 MX Linux fluxbox, Linux Mint Xfce, Pop!_OS. Bunlardan hangisi daha hafif, stabil ve kararlı? Ben şu anda Pop!_OS kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
MX Linux fluxbox, Linux Mint Xfce, Pop!_OS. Bunlardan hangisi daha hafif, stabil ve kararlı? Ben şu anda Pop!_OS kullanıyorum.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 eylül kabuss dedi: MX Linux fluxbox, Linux Mint Xfce, Pop!_OS. Bunlardan hangisi daha hafif, stabil ve kararlı? Ben şu anda Pop!_OS kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer çok hakim değilseniz Mint Linux tavsiye ederim hem kararlı.
eylül kabuss dedi: MX Linux fluxbox, Linux Mint Xfce, Pop!_OS. Bunlardan hangisi daha hafif, stabil ve kararlı? Ben şu anda Pop!_OS kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer çok hakim değilseniz Mint Linux tavsiye ederim hem kararlı.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 9 Kasım 2022 #3 Hepsinin de sorun çıkarttığı yerler oluyor.
blessx Megapat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Kasım 2022 #4 eylül kabuss dedi: MX Linux fluxbox, Linux Mint Xfce, Pop!_OS. Bunlardan hangisi daha hafif, stabil ve kararlı? Ben şu anda Pop!_OS kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Pop OS Gnome kullandığı için daha ağır olur. Diğer ikisi gayet hafif.
eylül kabuss dedi: MX Linux fluxbox, Linux Mint Xfce, Pop!_OS. Bunlardan hangisi daha hafif, stabil ve kararlı? Ben şu anda Pop!_OS kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Pop OS Gnome kullandığı için daha ağır olur. Diğer ikisi gayet hafif.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 9 Kasım 2022 #5 En hafifi MX Linux fluxbox, ancak pek kullanisli degil.