Hangi Linux dağıtımı tercih edilmeli?

Debian düşünüyorsan Debian tabanlı Mint Cinnamon kullanabilirsin.

Mint düşünmüyorum hocam.

Birkaç GNOME'la ilgili video izledim. Fikrimi kesinleştirdi hocam sağ olun. Normal masaüstü derken bahsettiğim o alıştığım Windows masaüstüydü ki basitçe yapılabiliyormuş iyi bu benim için.

Birkaç GNOME'la ilgili video izledim. Fikrimi kesinleştirdi hocam sağ olun. Normal masaüstü derken bahsettiğim o alıştığım Windows masaüstüydü ki basitçe yapılabiliyormuş iyi bu benim için.
GNOME'un uzantı yöneticisini kurup birkaç uzantı yüklerseniz istediğiniz şeye çevirebilirsiniz. Örneğin Windows'a benzetmek için Dash to Panel ve ArcMenu kurabilirsiniz.

GNOME'un uzantı yöneticisini kurup birkaç uzantı yüklerseniz istediğiniz şeye çevirebilirsiniz. Örneğin Windows'a benzetmek için Dash to Panel ve ArcMenu kurabilirsiniz.
ArcMenu gözüme ilk takılan oldu zaten hocam

Yine de doğrudan değil de dolaylı yoldan Debian tabanlı olduğu için belirtmek istedim, Ubuntu genel olarak sevilmeyen bir dağıtım çünkü.

Ben de sevmiyorum iğrenç bir arayüzü var ve snapi zorluyor. Yarın birgün başına birşey gelir diye Lmde geliştiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…