X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Ağustos 2022 #11 471153 dedi: Eki Görüntüle 1491162 Hangisini seçmeliyim? Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Linux Kullanıcıları Derneği üzerinden indiririm hep ben, ikisinin bir farkı yok. Bende orası daha hızlı indiği için orayı tercih ediyorum.
471153 dedi: Eki Görüntüle 1491162 Hangisini seçmeliyim? Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Linux Kullanıcıları Derneği üzerinden indiririm hep ben, ikisinin bir farkı yok. Bende orası daha hızlı indiği için orayı tercih ediyorum.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 19 Ağustos 2022 #12 XuaQL dedi: Linux Kullanıcıları Derneği üzerinden indiririm hep ben ikisinin bir farkı yok. Bende orası daha hızlı indiği için orayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
XuaQL dedi: Linux Kullanıcıları Derneği üzerinden indiririm hep ben ikisinin bir farkı yok. Bende orası daha hızlı indiği için orayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 19 Ağustos 2022 #13 471153 dedi: Eki Görüntüle 1491162 Hangisini seçmeliyim? Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Linux Kullanicileri Dernegi'ni seçebilirsin.
471153 dedi: Eki Görüntüle 1491162 Hangisini seçmeliyim? Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Linux Kullanicileri Dernegi'ni seçebilirsin.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #14 471153 dedi: Eki Görüntüle 1491162 Hangisini seçmeliyim? Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Aslında varsa youtube da kaynak izlemeni öneririm buradan yazarak zor olur.
471153 dedi: Eki Görüntüle 1491162 Hangisini seçmeliyim? Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Aslında varsa youtube da kaynak izlemeni öneririm buradan yazarak zor olur.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Ağustos 2022 #15 xxKralTRxx dedi: Aslında varsa youtube da kaynak izlemeni öneririm buradan yazarak zor olur. Genişletmek için tıkla... Neresi zor hocam alt tarafı indirip normal olarak kurucak çok bir fark yok. Eğer yapamazsa da bu videoya bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xxKralTRxx dedi: Aslında varsa youtube da kaynak izlemeni öneririm buradan yazarak zor olur. Genişletmek için tıkla... Neresi zor hocam alt tarafı indirip normal olarak kurucak çok bir fark yok. Eğer yapamazsa da bu videoya bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #16 XuaQL dedi: Neresi zor hocam alt tarafı indirip normal olarak kurucak çok bir fark yok. Eğer yapamazsa da bu videoya bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayatında ilk defa Linux kuran birisi için zor olabilir. Bende zorlanmıştım ilk başlarda şuan hemen hemen her işletim sistemini kurabilirim. Hatırlamıyorum ama bazı dağıtımlarda terminale birkaç komut yazmak gerekiyordu. Ondan söyledim.
XuaQL dedi: Neresi zor hocam alt tarafı indirip normal olarak kurucak çok bir fark yok. Eğer yapamazsa da bu videoya bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayatında ilk defa Linux kuran birisi için zor olabilir. Bende zorlanmıştım ilk başlarda şuan hemen hemen her işletim sistemini kurabilirim. Hatırlamıyorum ama bazı dağıtımlarda terminale birkaç komut yazmak gerekiyordu. Ondan söyledim.
2 277726 Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 16 2 Eylül 2022 #17 Çok yakında distro-hopper ne demek öğreneceksin .