PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 1 Ağustos 2021 #1 Linux Mint kuracağım fakat indirme ekranında 3 seçenek çıktı. İlk kez kuracağım. Hangisini önerirsiniz? Hangisi kurulmalı?
Linux Mint kuracağım fakat indirme ekranında 3 seçenek çıktı. İlk kez kuracağım. Hangisini önerirsiniz? Hangisi kurulmalı?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 1 Ağustos 2021 #2 En çok tavsiye edilen cinnamon diye biliyorum.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.553 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 En çok özelleştirme yapabildiğin Cinammon. Hesap makinesi bir sistemin varsa Mate kurabilirsin.
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 1 Ağustos 2021 #4 Eğer Windows'tan geliyorsanız Cinnamon öneririm (bir GNOME çatalıdır), eğer eski bir donanıma kuracaksanız MATE veya Xfce deneyebilirsiniz.
Eğer Windows'tan geliyorsanız Cinnamon öneririm (bir GNOME çatalıdır), eğer eski bir donanıma kuracaksanız MATE veya Xfce deneyebilirsiniz.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 1 Ağustos 2021 #5 mertpivvo dedi: En çok özelleştirme yapabildiğin Cinammon. Hesap makinesi bir sistemin varsa Mate kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Geforce 210, Q6600, 4GB Ram. 160 Gb low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu?
mertpivvo dedi: En çok özelleştirme yapabildiğin Cinammon. Hesap makinesi bir sistemin varsa Mate kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Geforce 210, Q6600, 4GB Ram. 160 Gb low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.956 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 1 Ağustos 2021 #6 Görsellik ve kişiselleştirme istiyorsan cinnamon dağıtımı olabilir. Eğer bilgisayarın kötü ise Xfce dağıtımı kur. PhoenixTech dedi: GeForce 210, Q6600, 4 GB RAM. 160 GB Low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... Xfce kurun o halde. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2021
Görsellik ve kişiselleştirme istiyorsan cinnamon dağıtımı olabilir. Eğer bilgisayarın kötü ise Xfce dağıtımı kur. PhoenixTech dedi: GeForce 210, Q6600, 4 GB RAM. 160 GB Low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... Xfce kurun o halde.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 1 Ağustos 2021 #7 PhoenixTech dedi: Geforce 210, Q6600, 4GB Ram. 160 Gb low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... XFCE kur bence.
PhoenixTech dedi: Geforce 210, Q6600, 4GB Ram. 160 Gb low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... XFCE kur bence.
sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #8 Sale on Amazon - distrotest Click to experience a new world!! distrotest.net Gelen tavsiyeler arasında kararsız kalırsan bu siteden işletim sistemlerini deneyebilirsin.
Sale on Amazon - distrotest Click to experience a new world!! distrotest.net Gelen tavsiyeler arasında kararsız kalırsan bu siteden işletim sistemlerini deneyebilirsin.
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 1 Ağustos 2021 #9 EkmekArasiHDD dedi: Görsellik ve kişiselleştirme istiyorsan cinnamon dağıtımı olabilir. Ama eğer bilgisayarın kötü ise Xfce dağıtımı kur. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'in sunduğu bütün masaüstü ortamları (MATE, Xfce, Cinnamon) GTK tabanlı, hiçbirinde kişiselleştirme ve tema uygulama konusunda sorun yaşamazsınız. Ayrıca benim de tercihim o donanımı taşıyan bir bilgisayarda Xfce kurmak olurdu.
EkmekArasiHDD dedi: Görsellik ve kişiselleştirme istiyorsan cinnamon dağıtımı olabilir. Ama eğer bilgisayarın kötü ise Xfce dağıtımı kur. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'in sunduğu bütün masaüstü ortamları (MATE, Xfce, Cinnamon) GTK tabanlı, hiçbirinde kişiselleştirme ve tema uygulama konusunda sorun yaşamazsınız. Ayrıca benim de tercihim o donanımı taşıyan bir bilgisayarda Xfce kurmak olurdu.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 1 Ağustos 2021 #10 mertpivvo dedi: En çok özelleştirme yapabildiğin Cinammon. Genişletmek için tıkla... Hayir, asil en cok ozellestirme imkani sunan ortam Xfce. Cinnamon, GNOME'a kiyasla daha ozellestirilebilir bir ortam. EkmekArasiHDD dedi: cinnamon dağıtımı olabilir. Ama eğer bilgisayarın kötü ise Xfce dağıtımı kur. Genişletmek için tıkla... Bunlar dagitim degil, Masaustu ortamidir. sauranex dedi: Sale on Amazon - distrotest Click to experience a new world!! distrotest.net Gelen tavsiyeler arasında kararsız kalırsan bu siteden işletim sistemlerini deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin server'larinda sorun var. Haftalardir suruyor. PhoenixTech dedi: Geforce 210, Q6600, 4GB Ram. 160 Gb low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu sistem ile Cinnamon kullanabilirsin. Birkac ayari kapatarak RAM kullanimini ciddi miktarda dusurebilirsin.
mertpivvo dedi: En çok özelleştirme yapabildiğin Cinammon. Genişletmek için tıkla... Hayir, asil en cok ozellestirme imkani sunan ortam Xfce. Cinnamon, GNOME'a kiyasla daha ozellestirilebilir bir ortam. EkmekArasiHDD dedi: cinnamon dağıtımı olabilir. Ama eğer bilgisayarın kötü ise Xfce dağıtımı kur. Genişletmek için tıkla... Bunlar dagitim degil, Masaustu ortamidir. sauranex dedi: Sale on Amazon - distrotest Click to experience a new world!! distrotest.net Gelen tavsiyeler arasında kararsız kalırsan bu siteden işletim sistemlerini deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin server'larinda sorun var. Haftalardir suruyor. PhoenixTech dedi: Geforce 210, Q6600, 4GB Ram. 160 Gb low level format attığım disk. Sistemime Mate uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu sistem ile Cinnamon kullanabilirsin. Birkac ayari kapatarak RAM kullanimini ciddi miktarda dusurebilirsin.