Hangi Linux seçilmeli?

Benim bilgisayarda win7 ve pclinuxos var.
İnanın, pclinuxos o kadar başarılı ki win7 yi artık açılışta tercih etmiyorum.
Pclinuxos son derece hızlı ,kararlı bir işletim sistemi. Ama ne yazık ki bilinmiyor.
Oyun oynamıyacaklar için bire bir.

Sen beni dinle Pardus'a hiç bulaşma kendi dosyalarını gidip windows'un içinde arayan bir işletim sistemi Ubuntu kur keyfine bak.

Linux sürümleri Windows gibi kolay değildir. Bir sorunu aman bi program yükleyim düzelsin yok denetim masasından şunu değiştiriyim sorun çözülsün gibisinden bir dünya değildir. El ve beyin zekası işlemektedir genelde. Linux sürümlerinden en iyi performansa sahip olanı, en iyi işleyişi olanı ve en iyi tasarıma sahip olanı bence Ubuntu'dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hele ilk formatım Benim beceriksizliğime mi geldi bilmiyorum da çok yoruluyor insan.

Ubuntu felsefenin dışına çıktı mint kullanmanızı tavsiye ederim..

Windows ile Linux karşılaştırılamaz. En azından benim düşüncem bu yönde. Eğer olur da bu iki platformu karşılaştırmak isterseniz ilk olarak hangi yönden olduğunu belirlemelisiniz. Bu iki işletim sistemide farklı yönlerde birbirlerine fark atar.

Linux diyorsan eğer kesinlikle bir kitap baş ucunda olmalı. Ayrıca ara değil, kararlı sürümleri tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…