Anadolu Lisesine gidebiliyorsan oraya git meslek lisesine gitmemeye çalış.Lisede hangi bölümü tercih etmeliyim. Mesleğe gitmeyi düsünüyorum ama ne seçeceğime emin değilim. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
Anadolu teknik tercih edilebilir bence. Meslekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Erken meslek edinip düzgün bi okulda okumak için bence ideal.Lisede hangi bölümü tercih etmeliyim. Mesleğe gitmeyi düsünüyorum ama ne seçeceğime emin değilim. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
Önceliğin Anadolu lisesi olsun bence ama illa meslek lisesine gideceğim diyorsan elektrik-elektronik öneririm yeni mezun olmuş biri olarak.
Anadolu teknik tercih edilebilir bence. Meslekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Erken meslek edinip düzgün bir okulda okumak için bence ideal.
Kafası çalışan aklı başında bir çocuksan meslek lisesinde işin yok. Evet bu devirde iş öğrenmenin üniversite mezunu olmaktan daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama meslek lisesi saçma sapan tiplerle dolu bir yer. Meslek öğrenmek istersen yine birinin yanında işe başlar öğrenirsin.
Lisede hangi bölümü tercih etmeliyim. Mesleğe gitmeyi düsünüyorum ama ne seçeceğime emin değilim. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.