L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Haziran 2022 #11 Flat akimina uyulabilir hocam, cogu marka Flat logolara geciyor. Flat logos everywhere Google, Facebook, VW, Revolut … all these companies went for a common logo redesign strategy: ALL FLAT. It’s time to figure out why. uxdesign.cc
Flat akimina uyulabilir hocam, cogu marka Flat logolara geciyor. Flat logos everywhere Google, Facebook, VW, Revolut … all these companies went for a common logo redesign strategy: ALL FLAT. It’s time to figure out why. uxdesign.cc
ibrahimkekec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 7 Haziran 2022 #12 Linuxginar dedi: Flat akimina uyulabilir hocam, cogu marka Flat logolara geciyor. Flat logos everywhere Google, Facebook, VW, Revolut … all these companies went for a common logo redesign strategy: ALL FLAT. It’s time to figure out why. uxdesign.cc Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Tasarımsal olarak ben flat logolar yapıyorum ama sunum şekli olarak orijinal renklerinde paylaşmak mı daha iyidir golden mock-up şeklinde paylaşmak mı?
Linuxginar dedi: Flat akimina uyulabilir hocam, cogu marka Flat logolara geciyor. Flat logos everywhere Google, Facebook, VW, Revolut … all these companies went for a common logo redesign strategy: ALL FLAT. It’s time to figure out why. uxdesign.cc Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Tasarımsal olarak ben flat logolar yapıyorum ama sunum şekli olarak orijinal renklerinde paylaşmak mı daha iyidir golden mock-up şeklinde paylaşmak mı?