Hangi M.2 SSD alınmalı?

VISATAR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 250 G7
16 GB RAM 2666MHZ 19 CL
İNTEL CORE İ3-1005G1
NVIDIA MX110 2GB
Meslek
ÖĞRENCİ

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (24).png
    40,8 KB · Görüntüleme: 44

Bunu al.

Bilgisayarın hakkında bilgi verirsen uyumlu bir ürün bulabiliriz.

Masaüstü ise, anakart ile işlemciyi, laptop ise tam model numarasını belirt. Eğer cihazında M.2 yuvası yoksa o SSD'yi kullanamayabilirsin.

Önerilen SSD'lerden Exceria olanı bizzat kullanıyorum. Hem masaüstü hem de laptopda denedim. Aşırı ısınma dışında kusuru yok ama laptop için iyi değil.

Son düzenleme:
Adata Legend 700 alma, zayıf bir SSD. Kioxia Exceria ise dizüstünde biraz fazla ısınabilir. Şunu tercih ederdim:

Evde Samsung 970 Evo Plus kullanıyorum, işte 980 kullanıyorum. Bütçene göre tercih edebilirsin, geçen sene tam bir f/p ürünüydü ama şuan fiyatı bayağı artmış.

@Oxies 970 EVO Plus da 980 de parasını hak eden diskler değiller kesinlikle. 970 EVO Plus parasına tepe model PCI-e 4.0 SSD'lerden alabiliyorsun. 980 de performans açısından zayıf bir SSD, önermem o diski. Gündelik kullanımda sorun çıkartmaz evet ama performans testlerini karşılaştırmalı olarak izlerseniz asla fiyatını hak etmeyen bir disk olduğunu görürsünüz. Ona o parayı vereceğime gider WD Blue SN580 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…