Kırılan sensor 3'ümden sonra bir mach 3 almaya karar verdim. Hangi versiyonu daha iyidir? Örneğin charcoal mu daha güzel Turbo mu?
Fusion 5'i de düşündüm fakat hem daha maliyetli hem de internette mach 3'lerin daha rahat kestiğini duydum.
Kısa bir dönem Mach 3 Charcoal kullanmıştım. İyi bir üründü ve yakınımdaki marketlerden kolayca bulabiliyordum. Ama Sensor 3'ten daha kötü kestiğini düşündüğüm için bırakmıştım. Halen Sensor 3 kullanıyorum.
Bu beni epey şaşırttı. Mach 3 her türlü daha rahat keser kafasındaydım. Sensor 3'ümden gayet memnundum fakat bir anda jiletleri tutan tarafı kırıldı.
Hem fiyat olarak makul olduğundan hemde merakımdan dolayı Mach 3 Charcoal'u bir deneyeyim diyorum. Duruma göre geri Sensor 3'e dönüş yaparım. Teşekkürler.
Bu beni epey şaşırttı. Mach 3 her türlü daha rahat keser kafasındaydım. Sensor 3'ümden gayet memnundum fakat bir anda jiletleri tutan tarafı kırıldı.
Hem fiyat olarak makul olduğundan hemde merakımdan dolayı Mach 3 Charcoal'u bir deneyeyim diyorum. Duruma göre geri Sensor 3'e dönüş yaparım. Teşekkürler.