Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Bu beni epey şaşırttı. Mach 3 her türlü daha rahat keser kafasındaydım. Sensor 3'ümden gayet memnundum fakat bir anda jiletleri tutan tarafı kırıldı.Ama Sensor 3'ten daha kötü kestiğini düşündüğüm için bırakmıştım. Halen Sensor 3 kullanıyorum.
Duruma göre değerlendirirsiniz hocam. Dediğim gibi bu benim şahsi deneyimim üzerine yaptığım bir yorum, kişiden kişiye farklılık gösterebilir.Bu beni epey şaşırttı. Mach 3 her türlü daha rahat keser kafasındaydım. Sensor 3'ümden gayet memnundum fakat bir anda jiletleri tutan tarafı kırıldı.
Hem fiyat olarak makul olduğundan hemde merakımdan dolayı Mach 3 Charcoal'u bir deneyeyim diyorum. Duruma göre geri Sensor 3'e dönüş yaparım. Teşekkürler.
Tavsiye için teşekkür ederim. Gillette'in ürününü almayı planlıyordum fakat Nivea'ya da bakacağım. Hepsiburada özür mahiyetinde alt limitsiz 150TL kupon tanımlamıştı. Tıraş jeline nasipmiş.Çok ilginç şekilde Mach 3 gibi bir seri yılların ürünü Sensor 3'ten daha kötü kesmeyi beceriyor
Ben Sensor 3 ile birlikte Nivea Deep Dimension traş jeli kullanıyorum. Az miktarda sürülse de harika şekilde yayılıyor. Traş olunduğunda da açıkçası ciltte fazla tahriş yaratmıyor. Traş sonrasında da losyon sürerseniz düşürür tahrişi belirli bir miktar.
Bir de kısa bir dönem bu ürünü kullandım, bu da aynı şekilde kolay yayılan ve fazla tahriş yaratmayan bir ürün.Gillette Series Traş Jel 200Ml Rw Serınletici
Gillette Series Traş Jel 200Ml Rw Serınletici ToptanTR'de!www.toptantr.com
Tavsiye ederim.
Tamamını iade etmesini isterdim fakat bir miktarına da razıyım. İade notlarında da açıkladım. Şirket Amazon olduğundan iade konusunda umudum var.Hocam merhaba.
Amazon iade almasa da belirli miktarda ödeme yapabilir belki diye düşünüyorum.
Maalesef, deneyimlemedim. Turbo modelinin internette de pek stokları yok. Şuan Mach 3 Charcoal genel olarak en çok satılan. Aktif olarak Sensor 3 kullanıyorum.Merhaba, Turbo modeli hakkında bir bilginiz var mı? Deneyimlediniz mi?
Anladım. Cilt tipinizi bilmiyorum fakat eğer benim gibi hassas ciltliyseniz ne önerirsiniz? ProGlide kullanıyordum ve yüzümü yara bere içinde bıraktı, internette de böyle yorumlar görmüştüm. Bu yüzden Mach 3 modelini araştırıyorum.Maalesef, deneyimlemedim. Turbo modelinin internette de pek stokları yok. Şuan Mach 3 Charcoal genel olarak en çok satılan. Aktif olarak Sensor 3 kullanıyorum.