Hangi macOS sürümünü kurmalıyım? Pentium D 820 | Asus P5PL2 | Nvidia 8400GS

Aşağıdaki sürümü deneyin eğer olmazsa o sistem için macOS önermem (daha eski sürümlere gerek yok desteği kesildi onların her açıdan) Linux kullanabilirsiniz veya Windows ile devam ediniz duruma göre.

Hocam her sürümün kurulum ekranı aynı olur değil mi?
Bir de sürücü araken sorun yaşadım, uygun sürücü bulunamadı diyor? @blackandyellow
1.png

Son düzenleme:
Technopat'ta iken günlük kullanıyor olmuyor mu? Ayrıca birçok oyunu oynayabilir. Tarayıcı bazlı oyunlar, CS 1.6 gibi.
Hocam bende bu sistemin biraz daha iyisi vardı, internette bile kasmaya başlayınca ben de emekliye ayırdım. Kasasını dolap olarak kullanıyorum. Tarayıcı bazlı yeni nesil oyunlar kasar. Ayrıca günlük kullanımda siz internette gezinirken müzik dinleyip bir şeyler yapmıyor musunuz? Benim ince ayarlı Windows 10'da 4GB-5GB RAM kullanımım oluyor o zaman. Bir de sıkıntı bu sistemin eski olması değil. Hem eski hem de zamanının giriş seviyesi olması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı