Hangi marka bilgisayar alınmalı?

harun22

Hectopat
Daha fazla  
Benim yedek laptopum vardı ve yakın zamanda bozuldu bu yüzden kendime yeni laptop alacağım. Laptoptan War Thunder BeamNG Drive Valorant gibi oyunlar oynayacağım ve aynı zamanda ders ağırlıklı kullanacağım fakat hangi marka alacağım hakkında bir fikrim yok hangi markayı almam iyi olur?

Benim yedek laptopum vardı ve yakın zamanda bozuldu bu yüzden kendime yeni laptop alacağım. Laptoptan War Thunder BeamNG Drive Valorant gibi oyunlar oynayacağım ve aynı zamanda ders ağırlıklı kullanacağım fakat hangi marka alacağım hakkında bir fikrim yok hangi markayı almam iyi olur?

Bütçenizi belirtirseniz daha güzel olur.

laptop tercih ediceksen kesinlikle asus almalısın bende 12 yaşında ihtiyar asus var şu an da çalışıyor ve o laptoptan yazıyorum.ve hiçte bozulmadı (küçük ekran siyahlığı ve windows açılmama hariç) asusu ben beğeniyorum sende beğeniyorsan alabilirsin

Aga marka değil model olarak bak ASUS'un MSI bile kötü modelleri var.

Aga marka değil model olarak bak ASUS'un MSI bile kötü modelleri var.
Aynen çok haklı mesela asus tuf a15'in ucuz olanları çok sorunlu. MSI cybrog çok sıkıntılı MSI thin çok sıkıntılı. Bu arada en iyi markalar nedir diye sorarsanız o bütçe için en iyisi asus ve hp olur lenovoda bakabilirsiniz.

HP veya ASUS iyi bir seçim olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı