E Egehan_Y Centipat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3 14 Nisan 2020 #1 Selam millet, Hafta sonu bisikletimi çaldırdım. Artık yeni bir bisiklete ihtiyacım var. bana hangi markayı ve hangi modelleri önerirsiniz? Dağ bisikleti olacak (şehir içi de olabilir ama burada yollar genellikle bozuk.) Parça olarak sıkıntıya sokmayacak. Fren, vites benim için öncelikli ekipmanlar. Bütçem 1000-2000TL arası. Bulabildiğinizin en iyisi olursa sevinirim. teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
Selam millet, Hafta sonu bisikletimi çaldırdım. Artık yeni bir bisiklete ihtiyacım var. bana hangi markayı ve hangi modelleri önerirsiniz? Dağ bisikleti olacak (şehir içi de olabilir ama burada yollar genellikle bozuk.) Parça olarak sıkıntıya sokmayacak. Fren, vites benim için öncelikli ekipmanlar. Bütçem 1000-2000TL arası. Bulabildiğinizin en iyisi olursa sevinirim. teşekkürler...
NeoZet001 Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 415 Çözümler 3 18 Nisan 2020 #11 Carraro Force 720 ben 7 6 50'sini kullanıyorum ama benimkinde rockshox maşa XT frenler SLX zee vites seti var orijinalken de gayet iyiydi carraro ya bakmanı tavsiye ederim Artı 0 Eksi
Carraro Force 720 ben 7 6 50'sini kullanıyorum ama benimkinde rockshox maşa XT frenler SLX zee vites seti var orijinalken de gayet iyiydi carraro ya bakmanı tavsiye ederim