Hangi marka model yaz lastiği alınmalı?

Arif57TR

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Egea aracıma 205/55/16 lastik alacağım bütçem maksimum 3500 TL lastik başına hangi marka model lastik almalıyım?

Michelin bizim arabayı 5 sene götürdü.

4 mevsim çok düşünmüyorum fakat attığınız lastikte iyi gibi.

Michelin bizim arabayı 5 sene götürdü.

Güzel lastik fakat fiyat yüksek biraz.

tyrereviews.com sana doğru cevabı verecektir.

https://www.akakce.com/lastik/en-uc...15-88v-yaz-lastigi-2025-fiyati,934372329.html

Fiyat açısından mantıklı gibi, fabrikasyon zaten bu lastiklerle geliyor. Islak zemin performansını özellikle bozuk satıhta beğenmiyorum ama yerler kuruyken bence Egea gibi bir araca yeterli olacaktır. Şirket arabamızda vardı, her türlü koşulda kullandık neredeyse, gayet verimliydi. Kışlık lastiğiniz yoksa ve almayacaksanız adam gibi 4 mevsim lastik almanızı öneririm, ön yargı ve lastikçilerin ağzından dolayı bu lastikler kötüleniyor ancak özellikle yurt dışında çok yaygın kullanılıyor. Youtube 'ta bir sürü test videosu ve gerçek kullanıcı videoları var, bende Ford connect 'imde Goodyear Vector Gen-3 kullanmıştım zamanında, çok memnun kalmıştım.

Şimdi kendime ait egea olsa ve ben bunu uzun süre kullanmayı düşünüyor olsam ve yılda 10 bin km anca yapıyor isem gözüm kapalı bunu alırdım çünkü egea zaten spor bir araç değil, performans limitleri ortada, köfte yanaklı bir araç ve bu lastikler özellikle bahar aylarında her iki tip lastikten daha iyi performans vererek çalışıyor. Fiyatı da çok makul kalmış bu ürün için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…