Hangi marka mouse pad alınmalı?

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı

Kanka ben bunu aldım gayet memnunum değerlendirebilirsin yorumları da aşırı iyi internet kafedede görmüştüm beğenmiştim

Kanka ben bunu aldım gayet memnunum değerlendirebilirsin yorumları da aşırı iyi internet kafedede görmüştüm beğenmiştim.

Bende indirimden 180 TL gibi bedava bir fiyata aldım, memnunum fakat bütçe varken tercih edilmemeli. Klasse alınır bütçe arttırılırsa Wraith alın.

Birkaç arkadaşımda SteelSeries QCK var gayet beğeniyorlar. Fiyatı da uygun bayağı.
Hocam o mousepad'i gördüm ancak çok düz geldi bana pek benlik değil

Kanka ben bunu aldım gayet memnunum değerlendirebilirsin yorumları da aşırı iyi internet kafedede görmüştüm beğenmiştim.

Öneriniz için teşekkürler hocam ancak attığım 3 seçenek arasından karar vereceğim. Daha iyi yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Hocam o mouse Pad'i gördüm ancak çok düz geldi bana pek benlik değil.

Öneriniz için teşekkürler hocam ancak attığım 3 seçenek arasından karar vereceğim. Daha iyi yardımcı olur musunuz?

Ben olsam birkaç hafta daha para biriktirip Wraith alırdım. Bende genelde böyle şeylerde param varken dayanamam, ama genelde pişman olurum keşke 200-300 daha koyup şunu alsaydım diye. Klasse'de kötü değildir ama Wraith hem ömürlük hem de gerçekten çok kaliteli. Ben olsam başka bir marka alıp pişman olabilme riskini göze almazdım, almışken birkaç lira bütçe arttırıp daha iyisini alırdım.

Ben olsam birkaç hafta daha para biriktirip Wraith alırdım. Bende genelde böyle şeylerde param varken dayanamam, ama genelde pişman olurum keşke 200-300 daha koyup şunu alsaydım diye. Klasse'de kötü değildir ama Wraith hem ömürlük hem de gerçekten çok kaliteli. Ben olsam başka bir marka alıp pişman olabilme riskini göze almazdım, almışken birkaç lira bütçe arttırıp daha iyisini alırdım.

Bende aynısı düşündüm hocam ancak 1300 lira gibi uçuk bir fiyata mouse pad alıyorum ve aldığıma değer mi sizce? O parayı hak eder mi yani.

Mousepadlar genelde 2 yılda bir değişir. Wraith gibi markayı bakımlı kullanırsın 4 yıla yakın ömrünü uzatabilirsin. Ki her geçen gün fiyatlar zam alıyor. 2 kere 800 vermek yerine 1 kere 1300 vermek daha mantıklı diye düşünüyorum. 1300 lira tek seferde vermek mouse pad için fazla gelebilir ama dediğim gibi başka marka alsaydınız 1600-1800 civarı para verecektiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı