2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 19 Kasım 2020 #11 Karındeşen dedi: Cooler Master. Corsair. Sharkoon. Be Quiet. High Power. FSP. SilverStone. Zalmam. Xigmatek ( her model değil bazıları) EVGA. Gigabyte. Aerocool. ASUS. Seasonic. Bu markalar alınır ama modeller de önemli. Genişletmek için tıkla... Cougar, Enermax, EVGA, Aerocool, DeepCool ve Gigabyte da var. Lakin markadan çok model önemli dediğin gibi.
Karındeşen dedi: Cooler Master. Corsair. Sharkoon. Be Quiet. High Power. FSP. SilverStone. Zalmam. Xigmatek ( her model değil bazıları) EVGA. Gigabyte. Aerocool. ASUS. Seasonic. Bu markalar alınır ama modeller de önemli. Genişletmek için tıkla... Cougar, Enermax, EVGA, Aerocool, DeepCool ve Gigabyte da var. Lakin markadan çok model önemli dediğin gibi.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #12 246941 dedi: Cougar, enermax, EVGA, Aerocool, deepcool ve Gigabyte'da var. Lakin markadan çok model önemli dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... EVGA, Aerocool ve Gigabyte yazdım. Cpugar unutmuşum, enermax unutmuşum ve deepcool hatırlamadım.
246941 dedi: Cougar, enermax, EVGA, Aerocool, deepcool ve Gigabyte'da var. Lakin markadan çok model önemli dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... EVGA, Aerocool ve Gigabyte yazdım. Cpugar unutmuşum, enermax unutmuşum ve deepcool hatırlamadım.
sefa5151 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #13 alyhisa dedi: Frisby, Izoly, Rampage ve Everest gibi markalardan uzak durulmalı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o markaları almam zaten, baya araştırdım. İlk başta cooler master düşündüm, daha sonra FSP aklıma yattı. High power da iyiymiş. fogzilla dedi: İndirimdeyken bunu almanızı öneririm. COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bronz sertifikası olsaymış daha iyiymiş. Diğer yerlere göre 90-100 lira fark var.
alyhisa dedi: Frisby, Izoly, Rampage ve Everest gibi markalardan uzak durulmalı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o markaları almam zaten, baya araştırdım. İlk başta cooler master düşündüm, daha sonra FSP aklıma yattı. High power da iyiymiş. fogzilla dedi: İndirimdeyken bunu almanızı öneririm. COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bronz sertifikası olsaymış daha iyiymiş. Diğer yerlere göre 90-100 lira fark var.