Hangi marka RAM alınmalı?

Şu anda laptopumda Samsung marka 4x2 8 GB RAM var yine 16x2 Samsung marka RAM alacaktım ama 2 tane modelin satıcılarına baktığımda yorumlar çok hoş değildi Samsung marka yerine G.Skill taksam sorun oluşur mu?
laptop(hp victus 16 5CD243GGM7)
Anladım, istediğinizi takabilirsiniz ozaman. Komple RAM'ler değişecekse bir önemi yok ne RAM olduğunun. G.Skill, laptop için RAM'i bulunmuyor piyasada. Attığım 3 RAM'den herhangi biri işinizi görür.

Fiyat farkından ötürü görmemişim kusura bakmayın. 400TL fazla vermek pek mantıklı gelmiyor, aynı işi yapıyorlar zaten.
Masaüstü PC'ler için çip kalitesi ve OC durumu var ama Laptop için RAM OC yapan duymadım oyüzden ucuz ve iş görür öneririm oyüzden.
Tabi para sizin.

Fiyat farkından ötürü görmemişim kusura bakmayın. 400TL fazla vermek pek mantıklı gelmiyor, aynı işi yapıyorlar zaten.
Masaüstü PC'ler için çip kalitesi ve OC durumu var ama laptop için RAM OC yapan duymadım o yüzden ucuz ve iş görür öneririm o yüzden.
Tabii para sizin.

Sizde haklısınız ama G.Skill diğer RAM'lere göre daha kaliteli diyorlar bir de satan kişi Vatan Bilgisayar olduğu için öyle düşündüm ve 2 yıl garantisi var herhangi durumda garantiye verebiliyorum. Ayrıca bir daha RAM değişikliği yapmayacağım için bunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı