Hangi marka RTX 4060 Ti alınmalı?

Hıhı evet baya duzeltmisler

Arkadaşımda hazır sistemden 4060 ti VENTUS aldı onunda sıcaklıkları sınırda haberin olsun

MSI RTX 4060 TI Ventus 2X Black 8 GB İncelemesi Ha gitmeden sunuda atıyım, bence sen bilip bilmden konuşuyorsun MSI kullanıyorsun yüksek ihtimalle zaten Kino'nun yalan söyleme durumu olmadığını bildiğini varsayıyorum bu attığım kaynakta doğru , Asus rog , 2 Gigabyte ve MSI VENTUS kullanmis birisi olarak gördüğüm en berbat model bu

Son düzenleme:
Msi falan kullanmıyorum imzama bakarsan anlarsın zaten. Videodaki sıcaklıkları açıkla o zaman adamın egzoz fanı bile yok.
Ben Ventus'u savunmuyorum zaten bu Gpu'lar için yeterli olduğunu söylüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buyur kardeşim Daha fazla açıklamama gerek kalmamıştır umarım.

Son düzenleme:
Yani msi ventus alınır mı? Bunu mu anlamalıyım
Arkadaşla 1-2 saat once furmark açtırdım ondada var 4060 ti ventus , 78-79 gördü bunlar sıkıntı çıkarmayacak değerler fakat 4000 serisi aşırı ısınan bir seri değil şuan cogu modeller 65-68 derecelerde dolaşırken msi ventus'un 78 79'larda dolaşması çokta iyi değil. Sende karar ver.

asus dual düşünüyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…