Hangi marka RTX 4060 Ti ekran kartını alınmalı?

Bütçe
15.000 - 18.000
5000'e geçme konusunda haklısın. Gaza gelip, oraya da yükseltebilirim.

Drop yeme konusunu biraz açabilir misin hocam? Sadece online oyunlarda mı yerim, yoksa her oyunda mı yerim? Apex dışında oynadığım online oyun yok. Belki ileride The First Descendant oynarım online olarak.

En ucuzunu al geç, 2 fanlısı da soğutuyor. 3 fanlıya gerek yok. Marka değişince sadece dış tasarımı değişir. Ama yine de ben bunu beğenmiyorum şunu beğendim dersen karar senin.

Haklısın aslında, karar vermem gereken şey 8 GB ve 16 GB konusu.

8 16 konusunda pek bilgim yok ancak eskiden aralarındaki fiyat farkı daha fazlaydı. Vatan'da 2000'e kadar düştü fiyat farkı.

Şimdi yeni kart alsam şunu alırdım:

7800XT fiyatına sırf NVIDIA olduğu için 4060 Ti ne kadar mantıklı bilemedim. Neden 4060 Ti alırdınız?

7800XT fiyatına sırf NVIDIA olduğu için 4060 Ti ne kadar mantıklı bilemedim. Neden 4060 Ti alırdınız?
Ne zaman Watmann ve enteresan AMD hataları sıfıra inerse o zaman AMD kart alırım. Bitmiştir. Ben hem para verip hem de hatalarla uğraşmak istemiyorum kardeşim.

Ne zaman Watmann ve enteresan AMD hataları sıfıra inerse o zaman AMD kart alırım. Bitmiştir. Ben hem para verip hem de hatalarla uğraşmak istemiyorum kardeşim.
Bu konu altında sizinle AMD/NVIDIA tartışmak istemiyorum haklı olduğumu bilsem de. Fikrinizdir saygı duyuyorum diyip geçiyorum.

Kafanızı karıştıracak bir şey yok aslında. Sadece Last of Us da karşılaştım o da büyük ihtimal iğrenç denecek bir optimizasyonu olduğundan. 8 GB en az GTA 6 çıkana kadar yetecektir diye düşünüyorum ben. Sizin oynadığınız oyunlarda olacağını hiç sanmıyorum.

Bu konu altında sizinle AMD/NVIDIA tartışmak istemiyorum haklı olduğumu bilsem de. Fikrinizdir saygı duyuyorum diyip geçiyorum.
Adamsın. Babamızın malı değil. Performansa göre ucuz olduğu için tercih ediyorsunuz sonuçta. Hem kendimizi de yormamış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…