Hangi marka RTX 4090 alınmalı?

KadirElvan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Aşağıda belirttiğim 2 adet ekran kartı arasında kaldı bu fiyatları verdikten sonra en iyisini hem performansını almak istiyorum. Ondan dolayı önerebileceğiniz daha iyi gibi fiyatlara bir model varsa alabilirim ya da bunların hangisini almam daha iyi olur? Montaj kısmında sorunum yok ebat olarak sıkıntı çekmeyeceğini biliyorum ama fiyat performans açısından hangisini almam daha iyi ve uzun ömürlü olur?

MSI RTX 4090 Suprim Liquid X
ASUS ROG RTX 4090.

Güzel kardeşim 8k 16k gibi çözünürlüklerde oyun oynamak gibi fantezi dünyan geniş değilse, absürd miktarda ekipman çeşitliliğin fazla değil ise, bu ekran kartının en ucuzunu alıp hayatına devam edebilirsin. Çünkü RTX 4090 satın alıyorsun, belki de bir daha ekran kartına ihtiyacın olmayacak zaten.

Marka farklılığı bu ekran kartlarının soğutma performansları ile ilgilidir. RTX 4090'ı düşündüğümüzde sen bir ekran kartı değil de bir kalorifer satın alıyorsun, o yüzden soğutması kötü olmayan bir marka seçmek elbette önemli. Ama tutup da zaten bu kadar para veriyorum gidip en pahalısını alayım psikolojisine girme. Paran cebinde kalsın şu devirde.

Bana kalırsa en ucuzundan al bu kartı. Artan para ile kasanı değiştir. Hava akışı daha güzel ve etkili olan bir kasa al kendine. Devamında kasa fanlarını değiştirip kaliteli kasa fanları alıp tak ve konum ve hava akışlarını en etkili olacak şekilde yap.

Bu şekilde bir strateji izlersen o bütçe ile hem çok iyi bir ekran kartı satın alıp belki de bir daha ekran kartı satın almaya ihtiyaç duymayacaksın, hem de yalnızca ekran kartının değil sistemindeki bütün bileşenlerin daha iyi soğumasını sağlayacaksın.

Asus rog serisinden şikayet çok duydum coil whine vesaire bazen en pahalısi en iyisi olmuyor rog zaten çok gereksiz pahali ben 1 senedir gigabyte gaming oc 4080 kullanıyorum şahsen çok memnunum kart çok sessiz ve çok serin çalışıyor model yelpazeni biraz genişlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…