Hangi marka RTX5070 alınmalı?

Bütçe
35.000TL

Swoop38

Hectopat
Yer
USS Gerald R. Ford
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard:MSI Pro B650
CPU:Ryzen 5 7600
GPU:RTX 5070
RAM:32GB 6000MHZ
PSU:850W
SSD:1TB Samsung 970
Meslek
Geleceğin Mekatronik Mühendisi
Arkadaşlar, bir PC toplamaya karar verdim. Aslında hazır sistem almayı düşünüyordum ama sonradan kendim toplamanın daha mantıklı olacağına karar verdim. RTX 5070 ekran kartı araştırırken PNY, Gainward, MSI, ASUS gibi birçok markayla karşılaştım. Aralarında ciddi fiyat farkları da var. Ne en ucuzunu almak istedim ne de en pahalısını, bu yüzden Gainward RTX 5070 Python III modelinde karar kıldım. Sizce doğru bir tercih mi? Daha iyi veya daha uygun fiyatlı bir alternatif öneriniz varsa duymak isterim. Sistemin diğer parçaları şunlar:
Anakart: MSI B650M-P
İşlemci: R5 7600.
32 GB DDR5 6000MHz Viper Venom RAM.
750W bir kasa alacağım fakat içinden çıkan PSU'yu satıp elimde markalı bir 600W var onu takacağım. 600 yetmez derseniz belirtir misiniz ben baktığımda yetiyordu.
RTX5070 linki:

Arkadaşlar, bir PC toplamaya karar verdim. Aslında hazır sistem almayı düşünüyordum ama sonradan kendim toplamanın daha mantıklı olacağına karar verdim. RTX 5070 ekran kartı araştırırken PNY, Gainward, MSI, ASUS gibi birçok markayla karşılaştım. Aralarında ciddi fiyat farkları da var. Ne en ucuzunu almak istedim ne de en pahalısını, bu yüzden Gainward RTX 5070 Python III modelinde karar kıldım. Sizce doğru bir tercih mi? Daha iyi veya daha uygun fiyatlı bir alternatif öneriniz varsa duymak isterim. Sistemin diğer parçaları şunlar:
Anakart: MSI B650M-P
İşlemci: R5 7600.
32 GB DDR5 6000MHz Viper Venom RAM.
750W bir kasa alacağım fakat içinden çıkan PSU'yu satıp elimde markalı bir 600W var onu takacağım. 600 yetmez derseniz belirtir misiniz ben baktığımda yetiyordu.
RTX5070 linki:
daima asus msı gibi ekran kartlarına bakın bu modeller ghost dur gaınward dır bunların fan bakırları kucuk oluyor ekran kartın cok ısınır ama asus msı gibi ekran kart larının bakırları büyük olur kolay kolay ısınmaz 60 a zar zor cıkar

Daima ASUS MSI gibi ekran kartlarına bakın bu modeller ghost dur Gainward'dır bunların fan bakırları kucuk oluyor ekran kartın cok ısınır ama ASUS MSI gibi ekran kart larının bakırları büyük olur kolay kolay ısınmaz 60'a zar zor cıkar.

Yanlış bilgi veriyorsunuz Palit ve Gainward gibi markaların çok sağlam ve kalın soğutmalı modelleri var örneğin GameRock ve gamingpro gibi aynı ekran kartında 10kdan fazla fiyat farkı oluyor ASUS MSI gibi markalarda değecek bir fark yok.

37k sakın 5070 alacağım deme 5070e en fazla 28k ver üstü verilmez.Bütçen ne ?
30-35k Arası
@POLO_R 9070xt Önerme hocam bu arada Nvidia 50 serisi bakıyorum

Yanlış bilgi veriyorsunuz Palit ve Gainward gibi markaların çok sağlam ve kalın soğutmalı modelleri var örneğin GameRock ve gamingpro gibi aynı ekran kartında 10kdan fazla fiyat farkı oluyor ASUS MSI gibi markalarda değecek bir fark yok.
Hocam arkadaş şeyi diyordu sanırım Gainwardın bu gigabyte gibi ucuz bir segmenti vardı fazla önerilmeyen onun yorumları fazla iyi değildi herhalde bende PHYTON III'da var mı diye bakıyordum şimdi internetten bazı segmentlerde Gainward güzel sonuçlar çıkarıyor

5070 tarafında PNY markasına bakabilirsin fiyatı hem uygun hem de soğutması iyi. Ayrıca 9070XT'de alabilirsin.
PNY Yorumlarına bakacağım hocam birazdan çok bilmediğim bir marka emin olamadım
9070XT Bakmayacağım hocam. Öneriniz için teşekkürler yine de

Napsak 5070TI mı baksak daha karlı olcaz gibi bu 5070 fiyatları ne ya.... :)

olabilir düzeltin beni ben o markaları kullandıgım icin soylemiştim

Olabilir düzeltin beni ben o markaları kullandıgım icin soylemiştim

Hocam benim farklı platformlardan okuduğum sonucu yarı yarıya doğrusunuz en azından Gainward tarafında ismini tam hatırlayamadığım hani daha düşük fiyatlı klasmanlarda insanlar fazla önermiyor şu an ben Reddit'de kendi baktığım model için okuduğum sonucu fan sesi ile yarı yarıya bir bölünmüşlük var bir kısım rahatsız edici değil diyor bazıları da öğütücü gibi çalışıyor gevurun icadı diyor :) sıcaklık konusunda şikayet daha karşıma gelmedi

5070 alacağına 9070xt al 5070 kesinlikle o fiyatlardan alınmaz 9070xt kullanıyorum 33k aldım yağ gibi akıyor en ufak sorun yok kart daha 60 derece görmedi oyunda 45 58 derece arası takılıyor.Tabi amaç sadece oyun ise onun dışında nvidia istiyorsan nvidia al tabi ki karar senin sadece 5070 alma o fiyatta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı