Hangi marka RX 6700 XT alınmalı?

Hocam, metreyle ölçünce soldan sağa 360 mm çıktı. Burda 420 diyor

Red Devil modelini alın. Kasana rahatça sığar. Teknik bilgileri paylaştığı için teşekkür ediyorum @Lory7 hocama.

Yine sığıyor ki. Kasanın uzunluğu 420 yani çerçeve vs. Katınca 360 kalır yukarıda demiş zaten desteklediği CPU uzunluğu 360 diye.
Hocam anlatamadım galiba. Soldan sağa fanların olduğu yer dahil olmak üzere 360 mm olarak ölçüm.

Yine sığıyor ki. Kasanın uzunluğu 420 yani çerçeve vs. Katınca 360 kalır yukarıda demiş zaten desteklediği CPU uzunluğu 360 diye.
Peki hocam, anakart MSI B450M Gaming Plus. İşlemci Ryzen 5 5600. Uyumsuzluk vs. olur mu bu parçalarla?

Son düzenleme:
Hocam anlatamadım galiba. Soldan sağa fanların olduğu yer dahil olmak üzere 360 mm olarak ölçüm.

Peki hocam, anakart MSI B450M Gaming Plus. İşlemci Ryzen 5 5600. Uyumsuzluk vs. olur mu bu parçalarla?

Boş alanı ölç o halde.
Ekran kartı kasa ve PSU hariç parça uyumu istemez.
6500XT olsa PCIe 4.0 isterdi ama 6700XT için fark etmiyor

Boş alanı ölç o halde.
Ekran kartı kasa ve PSU hariç parça uyumu istemez.
6500XT olsa PCIe 4.0 isterdi ama 6700XT için fark etmiyor
Hocam, boş alan 360. Fanların olduğu yerle birlikte 420'ymiş kusuruma bakmayın. Ekran kartının fanlara yakın olması sorun teşkil eder mi?

Arkadaşlar RX 6700 XT hangi marka alınmalı? Kasa Xigmatek Astro. Anakart MSI B450M Gaming Plus. İşlemci Ryzen 5 5600. Bütçe en fazla 9.500 TL. Şimdiden teşekkürler.
Hocam Msi iyi bu arada ben Alper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…