ÖzdemirBurak
Hectopat
Daha fazla
Selamlar. Hangisi daha iyi tercih olur sizce ya da farklı önerilere de açığım 500 tl altında olacak şekilde.
Böyle bir m2 ssd var hızları normal ssd den iyi geldi fiyatına göre ama marka nasıldır bilemedim ve tatmin edici bir içerik bulamadım araştırdığımda.
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
www.hepsiburada.com
Kağıt üzerinde verdiği değerler belli hepsinin ama dikkat edilmesi gereken farklı değerler varmıdır o yüzden konu açma ihtiyacı duydum.
Böyle bir m2 ssd var hızları normal ssd den iyi geldi fiyatına göre ama marka nasıldır bilemedim ve tatmin edici bir içerik bulamadım araştırdığımda.

Intenso High 3834440 240 GB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Intenso High 3834440 240 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Gigabyte SSD 240GB 500 MB/s - 420 MB/s 2,5" SATA Fiyatı
Gigabyte SSD 240GB 500 MB/s - 420 MB/s 2,5" SATA en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!