ASUS'ta servis işini bilmiyorum ama kalitesi üzmez az yakar çok kaçar hesabı.
Dell G15 ve G16 modelleri kronik sorunlu, kafasına göre ekran kartını 30Watt'a kitliyor nedensiz yere artı olarak yazılımıda berbat ve bazı ünitelerde ısınma sorunu var.
-Dip not fiyat belirtirseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.
Fiyatı ve kullanım amacını düzenleyerek ekledim. 50-60k TL civarı bütçe. Oyun oynamak, yazılım yapmak ve Unity, Unreal Engine, Blender gibi tasarım programları kullanılacak.
Sırf teknik servisi iyi diye monster alınmaz tabii ki, bunun yanında casper'da dahil. Acer Nitro, HP victus markalarına yönelebilirsiniz. HP Victus'da 16'ya yönelilmeli, Acer Nitro'da ise bir tık daha üst seviye olsun diyorsanız onda da Acer Nitro 16'ya yönelebilirsiniz. Tabii bütçede belirtilirse ona göre öneriler yapılır.
Fiyatı ve kullanım amacını düzenleyerek ekledim. 50-60k TL civarı bütçe. Oyun oynamak, yazılım yapmak ve Unity, Unreal Engine, Blender gibi tasarım programları kullanılacak.
Yukarıdaki cevabı sizin için de vermiş oldum.
Bütçe 50-60k TL. HP Victus birkaç kişi daha önerdi evet biraz daha bakacağım o modellere. Teşekkür ederim
Yukarıdaki cevabı sizin için de vermiş oldum.
Bütçe 50-60k TL. HP Victus birkaç kişi daha önerdi evet biraz daha bakacağım o modellere. Teşekkür ederim