Piyasada farklı farklı RX570 modelleri var. Hangisini alırsam daha performans kazanmış olurum? Hem fiyat hem de performans açısından hangisini önerirsiniz?
Kendim kullanmadım arkadaşımda var. 1 saat falan oynadıktan sonra kasıyor diye şikayet ediyor hiç memmun değil kasmasının sebebide ısınması zaten hiç öneriyorum o yüzden. Ben asus rog strix rtx 2060 oc ekran kartı kullanıyorum 65 dereceyi hiç geçmedi 4k da en full ayarlarda kartı denedim 67 dereceyi geçmedi. Asus rog strix serileri genel olarak soğutmada en iyisi diye biliyorum ben.
Kendim kullanmadım arkadaşımda var. 1 saat falan oynadıktan sonra kasıyor diye şikayet ediyor hiç memmun değil kasmasının sebebide ısınması zaten hiç öneriyorum o yüzden. Ben ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC ekran kartı kullanıyorum 65 dereceyi hiç geçmedi 4K'da en Full ayarlarda kartı denedim 67 dereceyi geçmedi. ASUS ROG STRIX serileri genel olarak soğutmada en iyisi diye biliyorum ben.
Kullanan şahson bizzat kendi yorumu kardeşim. Sen kullandın tecrübe ettin bunu diyosan bişey diyemem, ama tecrübe etmediysen bilmeden kafa karıştırma. Ben orada 3. bi şahson deneyiminden bahsettiğimi belirttim zaten. Kullanan birinden duyduğum buydu bunu söyledim. Sen kullandın mı iyi mi ? 1100 verip canını sıkacağına 200 tl fazla ver için rahat etsin.
Kullanan şahson bizzat kendi yorumu kardeşim. Sen kullandın tecrübe ettin bunu diyorsan bir şey diyemem, ama tecrübe etmediysen bilmeden kafa karıştırma. Ben orada 3. bir şahson deneyiminden bahsettiğimi belirttim zaten. Kullanan birinden duyduğum buydu bunu söyledim. Sen kullandın mı iyi mi? 1100 verip canını sıkacağına 200 TL fazla ver için rahat etsin.
Arkadaşının işlemcisi ne?
RX 570 Nitro+ kullanmadım fakat Nitro+ modelini daha önce kullanmıştım hiçbir sıkıntısı yoktu.
Hocam kasmasının birçok sebebi olabilir neden ekran kartına bağlıyorsunuz. Kasa'da sorun olabilir ama siz lekelemeyi kafanıza takmışssınız!