Hangi markanın 4060'ı alınmalı?

Bütçe
14000 - 15000
@yusfeli hocam o siteler yanlış bilgi veriyor bakmayın. Darboğaz yok denecek kadar az olur. Tavsiyem güç kaynağını da değiştirmeniz.

Hocam güç kaynağı öneriniz var mı? Çünkü önceden ekran kartı önerisi istemiştim darboğaz olmaz demişlerdi sitede %28 gösteriyor.

Onlar doğru sonuç vermiyor malesef kral

@yusfeli hocam o siteler yanlış bilgi veriyor bakmayın. Darboğaz yok denecek kadar az olur. Tavsiyem güç kaynağını da değiştirmeniz.

Kendi ve çevremdeki bir sürü insanın bilgisayarını toplarken birden fazla siteden bilgi edindik ve cevremizdeki bilir kişilere sorarak topladık. 5 yıl oldu darbogaz kasma etme bir sorunumuz yok. Ben arkadaşa siteden bak öyle satın al demedim. Bilgi sahibi olsun danışsın öğrenmiş olur diye kastettim.

@yusfeli önemli değil sitede ne yazdığı, isterse %100 yazsın. Güç kaynağı için ayrıyeten bütçe belirtmeniz gerekiyor.

@berk799 darboğaz olup olmayacağına dair tonlarca video var Youtube'de. Oradan bakabilir. Hiç olmazsa konu açabilir. Böyle sitelere itibar etmeyin.

@yusfeli önemli değil sitede ne yazdığı, isterse %100 yazsın. Güç kaynağı için ayrıyeten bütçe belirtmeniz gerekiyor.

Hocam güç kaynağı piyasasını bilmiyorum. Şu an PC yenileme için 14K bütçem var. Önce eksiklikleri tamamlayıp sonradan da alabilirim ekran kartını. Yani 14K.

@yusfeli buyurun:

Hocam sağ olun ama elimdeki zaten 650W önemli olan Watt'ı değil mi?

Hocam PSU problem çıkarır mı bu kartta?

Belki 700-750 olsa daha iyi olabilir sistem açısından.

Tamamdır hocam. Yardımınız için teşekkür ederim. Evet Gamepower'ın genel olarak kalitesiz olduğunu duyuyorum her konuda. Ben bunlara bakacağım.

Dostum ilk önce 700W üstü al 550 alırsan oyun açmaz 2. Gamepower iyi bir marka değil daha iyileri var ben daha önce kullandım.

İfadeler: G2D
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…