Yiğit Can Hectopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 225 Yer İzmir Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Mart 2014 #11 Yiğit Can dedi: Bir de benim anakartım MSI Z87 G43 Gaming ve anakartta vga boost diye bi olay var. MSİ ekran kartı taktığım da vga boost yapılabiliyormuş bununla bir bilgisi olan var mı? Bunun için MSİ almaya değer mi? Genişletmek için tıkla...
Yiğit Can dedi: Bir de benim anakartım MSI Z87 G43 Gaming ve anakartta vga boost diye bi olay var. MSİ ekran kartı taktığım da vga boost yapılabiliyormuş bununla bir bilgisi olan var mı? Bunun için MSİ almaya değer mi? Genişletmek için tıkla...
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #12 Şu an için overclock gereksiz. Kafanı fazla takma zaten PowerColor R9 290 pcs+ vatan stoklarında mevcut. Ben olsam hiç düşünmeden alırım.
Şu an için overclock gereksiz. Kafanı fazla takma zaten PowerColor R9 290 pcs+ vatan stoklarında mevcut. Ben olsam hiç düşünmeden alırım.