InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #11 JRScarface dedi: Dengeli hocam. Alex'in üzerine koyarsanız derken. İkea'nın ürününü pek beğenmedim geçen hafta bir tane aldım langır langır sallanıyor ve kağıt gibi hafif. 4-5 ve sonuncu arasında kaldım. Sonuncunun A101'de satılan o 90cm olanı var sıfır sallanma. Genişletmek için tıkla... Hocam, bence 4.
JRScarface dedi: Dengeli hocam. Alex'in üzerine koyarsanız derken. İkea'nın ürününü pek beğenmedim geçen hafta bir tane aldım langır langır sallanıyor ve kağıt gibi hafif. 4-5 ve sonuncu arasında kaldım. Sonuncunun A101'de satılan o 90cm olanı var sıfır sallanma. Genişletmek için tıkla... Hocam, bence 4.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Haziran 2021 #12 Ben 3.'yü kullanıyorum. Halı üzerinde hareket etmiyor sabit. Ayrıca başlığı görünce ilk bilmece sordunuz sandım.
Ben 3.'yü kullanıyorum. Halı üzerinde hareket etmiyor sabit. Ayrıca başlığı görünce ilk bilmece sordunuz sandım.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 3 Haziran 2021 #13 Bence 3. sallanmaz. İleri doğru itmeye çalışınca arkadaki ayak gitmeye çalışırken öndeki de onu sabitler diye düşünüyorum.
Bence 3. sallanmaz. İleri doğru itmeye çalışınca arkadaki ayak gitmeye çalışırken öndeki de onu sabitler diye düşünüyorum.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #14 İkinci masa bana en güvenilir geleni.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 3 Haziran 2021 #15 Rodok Nişancısı dedi: Ben 3.'yü kullanıyorum. Halı üzerinde hareket etmiyor sabit. Ayrıca başlığı görünce ilk bilmece sordunuz sandım. Genişletmek için tıkla... Birebir aynısını mı kullanıyorsunuz? Bir de masada ufak bir çıkıntı mı var anlık görsel atabilir misiniz masanın hocam rica etsem. Yszuf dedi: Bence 3. sallanmaz. İleri doğru itmeye çalışınca arkadaki ayak gitmeye çalışırken öndeki de onu sabitler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3 bana çapraz ayakların tuttuğu kısım ilerde yalama olursa daha beter olur gibime geliyor. Ülküsüz dedi: İkinci masa bana en güvenilir geleni. Genişletmek için tıkla... Evet o masa da gayet iyi gibi duruyor.
Rodok Nişancısı dedi: Ben 3.'yü kullanıyorum. Halı üzerinde hareket etmiyor sabit. Ayrıca başlığı görünce ilk bilmece sordunuz sandım. Genişletmek için tıkla... Birebir aynısını mı kullanıyorsunuz? Bir de masada ufak bir çıkıntı mı var anlık görsel atabilir misiniz masanın hocam rica etsem. Yszuf dedi: Bence 3. sallanmaz. İleri doğru itmeye çalışınca arkadaki ayak gitmeye çalışırken öndeki de onu sabitler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3 bana çapraz ayakların tuttuğu kısım ilerde yalama olursa daha beter olur gibime geliyor. Ülküsüz dedi: İkinci masa bana en güvenilir geleni. Genişletmek için tıkla... Evet o masa da gayet iyi gibi duruyor.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Haziran 2021 #16 JRScarface dedi: Birebir aynısını mı kullanıyorsunuz? Bir de masada ufak bir çıkıntı mı var anlık görsel atabilir misiniz masanın hocam rica etsem. Genişletmek için tıkla... Halılar yıkamada ondan şu an için yok. Arkasında uzun bir boşluk var.
JRScarface dedi: Birebir aynısını mı kullanıyorsunuz? Bir de masada ufak bir çıkıntı mı var anlık görsel atabilir misiniz masanın hocam rica etsem. Genişletmek için tıkla... Halılar yıkamada ondan şu an için yok. Arkasında uzun bir boşluk var.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 3 Haziran 2021 #17 Rodok Nişancısı dedi: Halılar yıkamada ondan şu an için yok. Arkasında uzun bir boşluk var. Eki Görüntüle 1054662 Genişletmek için tıkla... Klavyenin bittiği noktada 1-2 cm yükseklik var galiba masada çerçeve olarak o mouse ile kontrol sağlarken problem çıkarmıyor mu?
Rodok Nişancısı dedi: Halılar yıkamada ondan şu an için yok. Arkasında uzun bir boşluk var. Eki Görüntüle 1054662 Genişletmek için tıkla... Klavyenin bittiği noktada 1-2 cm yükseklik var galiba masada çerçeve olarak o mouse ile kontrol sağlarken problem çıkarmıyor mu?
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Haziran 2021 #18 JRScarface dedi: Klavyenin bittiği noktada 1-2 cm yükseklik var galiba masada çerçeve olarak o mouse ile kontrol sağlarken problem çıkarmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yükseklik var? Anlamadım fakat mouse ile ilgili bir sıkıntım olmuyor.
JRScarface dedi: Klavyenin bittiği noktada 1-2 cm yükseklik var galiba masada çerçeve olarak o mouse ile kontrol sağlarken problem çıkarmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yükseklik var? Anlamadım fakat mouse ile ilgili bir sıkıntım olmuyor.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 3 Haziran 2021 #19 Rodok Nişancısı dedi: Nasıl yani yükseklik var? Anlamadım fakat mouse ile ilgili bir sıkıntım olmuyor. Genişletmek için tıkla... ya şöyle yuvarlak içine aldığım kısmı görüyor musun? Masanın tablası biraz daha çerçeveden düşük yani.
Rodok Nişancısı dedi: Nasıl yani yükseklik var? Anlamadım fakat mouse ile ilgili bir sıkıntım olmuyor. Genişletmek için tıkla... ya şöyle yuvarlak içine aldığım kısmı görüyor musun? Masanın tablası biraz daha çerçeveden düşük yani.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Haziran 2021 #20 JRScarface dedi: ya şöyle yuvarlak içine aldığım kısmı görüyor musun? Masanın tablası biraz daha çerçeveden düşük yani. Eki Görüntüle 1054681 Genişletmek için tıkla... Milimlik bir çıkıntı var. Bütün masayı sarıyor.
JRScarface dedi: ya şöyle yuvarlak içine aldığım kısmı görüyor musun? Masanın tablası biraz daha çerçeveden düşük yani. Eki Görüntüle 1054681 Genişletmek için tıkla... Milimlik bir çıkıntı var. Bütün masayı sarıyor.