Hangi mesleği seçmeli?

sinsipençe

Picopat
Daha fazla  
Selam, kime danisacagimi bilemedim sizlere sormak istedim. Bir yandan yazılım muhandisi olmak istiyorum bir yandan da çok sıkılırım diye MSÜ'ye girip kara hava deniz fark etmeksizin bir meslek sahibi olmak istiyorum. Siz olsanız hangi mesleği seçerdiniz fikirlerinizi paylaşıp nedenleriyle açıklar mısınız?

Sevdiğini ve hangisinde daha iyi performans gösterebileceğini.

Yazılım geleceğin mesleği ve daha rahat bir meslek, bence hangisine daha yakın hissediyorsan ona yönel.

Ben olsam yazılım mühendisliği seçerdim ama tabiki de bu hayat senin, dolayısıyla bu karar tamamen sana bağlı. Açık konuşmak gerekirse ben Türkiye'de askeriyenin bir ağırlığı kaldığını düşünmüyorum, malum içini çok boşalttılar. Siz biliyorsunuz kimin boşalttığını

Sıkılacağını düşünüyorsan yazılım seçme.

Forumda yazılımcı var mı? Birkaç sorum olacakta.

Pilotaj nasıl sizce?

Eğer gönlünde en çok ne yatıyorsa onu yap ama şunu da düşün ileride nasıl geçineceğini de o yüzden hem güzel maaş hem de sevdiğin işi yapmanı tavsiye ediyorum. Ama senin yerinde olsam yazılım mühendisliğini seçerim.

Seveceğin, ilgi duyacağın bir alan üzerine yoğunlaşmalısın. Ülkeler, Ekonomi ve politika gibi alanlara ilgi duyuyorsan EA bölümleri derim. Fizik, Biyoloji, Kimya yani kısaca pozitif bilimlere ilgi duyuyorsan SAY mantıklı olur. Stres ve baskı altında çalışmada başarılıysan Stres ve Baskı esnasında doğru kararları verebiliyorsan haksızlık karşısında boyun eğmeden dik durabiliyorsan ağır başlıysan MSÜ. Şimdiden hayat okulunda başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…