Hangi mesleği seçmeliyim?

Hüseo

Decapat
Daha fazla  
Eşit ağırlık okuyorum bilgisayar içeren bir meslek istiyorum ama matematiğim leş YKS'de 5 yaparsam öp başına koy o seviyede. Sizce ne okuyabilirim ne seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşit ağırlık okuyorum bilgisayar içeren bir meslek istiyorum ama matematiğim leş YKS'de 5 yaparsam öp başına koy o seviyede. Sizce ne okuyabilirim ne seçmeliyim?

Yönetim ve bilişim sistemleri.

Aslında tehlikeli bir yöntem ama.
Okulu bırakıp kendine programlama için okuyup kendini geliştirmek isteyebilirsin.
Yapman gerekenler programlama dili bilmek biraz sertifika.
Alanında uzman olursan iyi yerlere gelirsin (not bu sadece geliştirici programlama gibi hayalin varsa yoksa bana göre üniversite matematik carcurt) kendi tercihin

Yönetim ve bilişim sistemleri.

Onu rehberlik önerdi fakat bilemiyorum, benim istediğim şey mi tam olarak ne yapıyorlar biliyor musunuz?

Buraya kadar okumuşum en kötü elime bir diploma alıp arka planda öğreneyim bence.

Boş diplomayı napacaksın dersen bende bilmiyorum ama üniversite sadece diploma değil bence bana karakterde katar bence.

Yazılımcı ve müşteri arasındaki aracı oluyorsun müşteri bir şey istediğinde yazılımcıyla iletişime geçip onu yaptırıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…