Hangi meslek seçilmeli?

melihctnkay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.12.sınıfım ve bu zamana kadar otomotiv mühendisi olurum, bilgisayar mühendisi olurum, yazılım mühendisi olurum diyordum fakat son seneye gelince nedense bir yük bindi üstüme. Sanırım hayat boyunca yapmak zorunda olacağımız için gerçekten ne seçmem gerektiğini bilmiyorum. Herkes farklı bir şey söylüyor meslek seçemiyorum.

Sevdiğim şeyler; futbol, rap müzik, bilgisayarla aram iyidir, oyunlarla aram iyidir, bu kadar sanırım.

Size tavsiyem kimseyi aldırış etmeyin neye kafanız daha çok uyuyorsa ve yapabilirim diyorsanız onu yapmanız

Hocam size önerim havacılık sektöründen devam etmeniz kendim çalışıyorum diye söylemiyorum ancak ileride gerçekten önü kapanmayacak ilk girdiğinizde bile maaşları sizi tatmin edecek bir sektör. Bir uçak bakım teknisyeni olarak size bu sektörü önerebilirim. Uçak mühendisi veya teknisyeni olabilir veyahut yer operasyonunda çalışabilirsiniz.

Size tavsiyem kimseyi aldırış etmeyin neye kafanız daha çok uyuyorsa ve yapabilirim diyorsanız onu yapmanız
Bana kalırsa yazılım ama çevremi geçtim ilerde sıkılırmıyım korkusu var biraz.
Araştırayım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…