Hangi mevkide oynamalıyım?

Sardunya

Hectopat
Merhabalar, ben Efe. Sınavlar nedeniyle spora ara vermiştim. Şimdi yeniden başlayacağım ama ekstra futbol antrenmanları da yapacağım. Kendime yatırım yapmayı sevdiğim için bir futbol kursu alacağım. Sanal koç gibi bir şey size pozisyonunuza yaşınıza kilonuza göre antrenman sunuyor. Bende okulda her yerde oynadığım için belirli bir şey seçmedim. Çok sakin bir bitiriciyimdir, sınıfta en hızlı koşan benim ve fiziğim gayet iyi. Maçlarda omuzu çok güzel kullanabiliyorum. Pasların çoğunda araya girebiliyorum, çünkü bacaklarım uzun. Müthiş sert ve isabetli şut çekerim. Ama çoğunlukla okuldaki kale küçük olduğu için direkleri vuruyorum uzaktan şutlarım da çok iyidir. Top kazanabiliyorum ve son olarak tüm kornerleri ben kullanıyorum. Ortalarımda iyidir yani. Ne yazık ki çalım olarak pek bir şey yapamıyorum. Topu rakibin ayağının üstünden atıp koşmaya başlıyorum. Ortada bana ayak uyduran ve bitirebilen biri varsa asist ile sonuçlanıyor. Çalım işini tatilde antrenmanlar ile halledeceğim. Zamanında kaleciydim ve okul takımına seçilmiştim. Maalesef el bileğim sakatlandığı için 1 ay gibi bir süre kaleye geçmedim ve formum düştü. 9 Ocak'ta 13 yaşıma bastım, boyum 1.72 ve 55 kiloyum. Hangi mevki önerirsiniz? Gönlümde stoper var. Yaz tatilinde bir kulübe yazılmak istiyorum.

Göbek iyi şutlarında iyi miş.

Ofansif orta saha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…