Lathue Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Hocam iyi günler. Denetim masasında oldukça fazla C++ Microsoft Visual programları var. Hangilerini silersem sorun yaşamam? Bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Hocam iyi günler. Denetim masasında oldukça fazla C++ Microsoft Visual programları var. Hangilerini silersem sorun yaşamam? Bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Çözüm Furkan_001 7 Şubat 2025 Bunu kimse bilemez. Kullandığın programlara göre değişir. Silersin 10 uygulama hata vermez 1'i dll hatası verir. Silmeye gerek yok.
Bunu kimse bilemez. Kullandığın programlara göre değişir. Silersin 10 uygulama hata vermez 1'i dll hatası verir. Silmeye gerek yok.
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 956 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #2 Bunu kimse bilemez. Kullandığın programlara göre değişir. Silersin 10 uygulama hata vermez 1'i dll hatası verir. Silmeye gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Bunu kimse bilemez. Kullandığın programlara göre değişir. Silersin 10 uygulama hata vermez 1'i dll hatası verir. Silmeye gerek yok.
ARSFNG Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 Silmek için bir sebep yok ki. Sayısı fazla diye fazla güç ve alan harcıyorlar diye bir şey de yok. Hepsi de zararsız zaten. Artı 0 Eksi
Silmek için bir sebep yok ki. Sayısı fazla diye fazla güç ve alan harcıyorlar diye bir şey de yok. Hepsi de zararsız zaten.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Bir sorun teşkil etmez bırak kalsın. Ben de Visual-C-Runtimes-All-in-One-Nov-2024 yüklü hepsini yükledim kafam rahat. Artı 0 Eksi
Bir sorun teşkil etmez bırak kalsın. Ben de Visual-C-Runtimes-All-in-One-Nov-2024 yüklü hepsini yükledim kafam rahat.
KS KS Lathue Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 Sağ olun var olun. Artı 0 Eksi
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 956 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #6 Lathue dedi: Sağ olun var olun. Genişletmek için tıkla... Çözüldü işaretlersen sevinirim. İyi akşamlar dilerim. Artı 0 Eksi
Lathue dedi: Sağ olun var olun. Genişletmek için tıkla... Çözüldü işaretlersen sevinirim. İyi akşamlar dilerim.