pisuscosplay
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba,
Mikrofon alacağım ancak aklımda birden fazla seçenek var. Karar veremedim, yardımcı olursanız sevinirim.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Not: Kulaklığa da ihtiyacım var. Mikrofonlu bir kulaklık mı alayım yoksa ayrı olarak mı alayım, ona da karar veremedim. Bu konu hakkında da yorumunuzu paylaşırsanız hoşnut olurum.
Mikrofon alacağım ancak aklımda birden fazla seçenek var. Karar veremedim, yardımcı olursanız sevinirim.

HyperX Duocast Rgb Siyah Mikrofon - Fiyatı, Yorumları
HyperX Duocast Rgb Siyah Mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

HyperX Quadcast Mikrofon Profesyonel Gaming HX-MICQC-BK Oyuncu Kırmızı - Fiyatı, Yorumları
HyperX Quadcast Mikrofon Profesyonel Gaming HX-MICQC-BK Oyuncu Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Fifine Ampligame A9 USB Oyuncu Yayıncı Bilgisayar Mikrofon - Fiyatı, Yorumları
Fifine Ampligame A9 USB Oyuncu Yayıncı Bilgisayar Mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Fifine Ampligame A8 Usb Twitch Youtuber Yayıncı Oyuncu Bilgisayar Rgb Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları
Fifine Ampligame A8 Usb Twitch Youtuber Yayıncı Oyuncu Bilgisayar Rgb Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Fifine Ampligame A6t Twitch, Youtuber, Gamer, Tiktok, Yayıncı Usb Mikrofon Seti - Fiyatı, Yorumları
Fifine Ampligame A6t Twitch, Youtuber, Gamer, Tiktok, Yayıncı Usb Mikrofon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Not: Kulaklığa da ihtiyacım var. Mikrofonlu bir kulaklık mı alayım yoksa ayrı olarak mı alayım, ona da karar veremedim. Bu konu hakkında da yorumunuzu paylaşırsanız hoşnut olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: