zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı?
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Java ile Windows 10 Edition farklı. Gösterdikleriniz Windows 10 Edition. Java hariç tüm sürümleri çalıştırabilir. Ben size Java öneririm: Minecraft Hakkında www.minecraft.net
Java ile Windows 10 Edition farklı. Gösterdikleriniz Windows 10 Edition. Java hariç tüm sürümleri çalıştırabilir. Ben size Java öneririm: Minecraft Hakkında www.minecraft.net
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 baranegun dedi: Microsoft Store'da satılan Minecraft hakkında çok bilgim olmasa da bedrock diye biliyorum. Ben size orijinal siteden satın almanızı öneririm: Minecraft Hakkında www.minecraft.net Genişletmek için tıkla... Zaten minecraft.net'ten bedrock alırken Microsoft Store'a yönlendiriyor.
baranegun dedi: Microsoft Store'da satılan Minecraft hakkında çok bilgim olmasa da bedrock diye biliyorum. Ben size orijinal siteden satın almanızı öneririm: Minecraft Hakkında www.minecraft.net Genişletmek için tıkla... Zaten minecraft.net'ten bedrock alırken Microsoft Store'a yönlendiriyor.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 zlatanoğulları dedi: Zaten minecraft.net'ten bedrock alırken Microsoft Store'a yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Bedrock mu alıcaksınız?
zlatanoğulları dedi: Zaten minecraft.net'ten bedrock alırken Microsoft Store'a yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Bedrock mu alıcaksınız?
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 baranegun dedi: Bedrock mu alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya bakmadınız sanırım fotoğraflar Bedrock Edition.
baranegun dedi: Bedrock mu alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya bakmadınız sanırım fotoğraflar Bedrock Edition.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Ağustos 2021 #6 zlatanoğulları dedi: Zaten minecraft.net'ten bedrock alırken Microsoft Store'a yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Oradan Windows 10 Edition yerine Java Edition'u seçin. Bence Java Edition alınmalı fakat Bedrock Edition alacaksanız başlangıç koleksiyonunu almanız daha iyi olur içinde 1.000 minecoin oluyor.
zlatanoğulları dedi: Zaten minecraft.net'ten bedrock alırken Microsoft Store'a yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Oradan Windows 10 Edition yerine Java Edition'u seçin. Bence Java Edition alınmalı fakat Bedrock Edition alacaksanız başlangıç koleksiyonunu almanız daha iyi olur içinde 1.000 minecoin oluyor.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #7 zlatanoğulları dedi: Hocam konuya bakmadınız sanırım fotoğraflar Bedrock Edition. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar Bedrock olabilir ama ben size her türlü Java almanızı öneririm.
zlatanoğulları dedi: Hocam konuya bakmadınız sanırım fotoğraflar Bedrock Edition. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar Bedrock olabilir ama ben size her türlü Java almanızı öneririm.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #8 beyemirs dedi: Oradan Windows 10 Edition yerine Java Edition'u seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam konu bedrock ile ilgili Java falan istemiyorum.
beyemirs dedi: Oradan Windows 10 Edition yerine Java Edition'u seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam konu bedrock ile ilgili Java falan istemiyorum.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.606 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #9 Almışken başlangıcı al fark yok fazla.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Ağustos 2021 #10 zlatanoğulları dedi: Hocam konu bedrock ile ilgili Java falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bedrock Edition alacaksanız başlangıç koleksiyonunu almanız daha iyi olur içinde 1.000 minecoin oluyor.
zlatanoğulları dedi: Hocam konu bedrock ile ilgili Java falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bedrock Edition alacaksanız başlangıç koleksiyonunu almanız daha iyi olur içinde 1.000 minecoin oluyor.