B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #11 zlatanoğulları dedi: Hocam konu bedrock ile ilgili Java falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok azcık bilginiz olsun: beyemirs dedi: Bedrock Edition alacaksanız başlangıç koleksiyonunu almanız daha iyi olur içinde 1.000 minecoin oluyor. Genişletmek için tıkla... Tam tersi. 700MC oluyor Bedrock almak istiyor olabilirsiniz ama kesinlikle Java öneririm. Sadece Survival oynamakla olmaz bu işler.
zlatanoğulları dedi: Hocam konu bedrock ile ilgili Java falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok azcık bilginiz olsun: beyemirs dedi: Bedrock Edition alacaksanız başlangıç koleksiyonunu almanız daha iyi olur içinde 1.000 minecoin oluyor. Genişletmek için tıkla... Tam tersi. 700MC oluyor Bedrock almak istiyor olabilirsiniz ama kesinlikle Java öneririm. Sadece Survival oynamakla olmaz bu işler.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #12 baranegun dedi: Bedrock almak istiyor olabilirsiniz ama kesinlikle Java öneririm. Sadece Survival oynamakla olmaz bu işler. Genişletmek için tıkla... Hocam var zaten. Sadece Bedrock alırken hangi paketi seçeceğime karar veremediğimden buraya sormak istedim.
baranegun dedi: Bedrock almak istiyor olabilirsiniz ama kesinlikle Java öneririm. Sadece Survival oynamakla olmaz bu işler. Genişletmek için tıkla... Hocam var zaten. Sadece Bedrock alırken hangi paketi seçeceğime karar veremediğimden buraya sormak istedim.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #13 zlatanoğulları dedi: Eki Görüntüle 1125962 Hocam var zaten. Sadece Bedrock alırken hangi paketi seçeceğime karar veremediğimden buraya sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Uzman paketi ve başlangıç paketi var. Paran varsa uzman paketi al. Farklarını görüyorsun zaten:
zlatanoğulları dedi: Eki Görüntüle 1125962 Hocam var zaten. Sadece Bedrock alırken hangi paketi seçeceğime karar veremediğimden buraya sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Uzman paketi ve başlangıç paketi var. Paran varsa uzman paketi al. Farklarını görüyorsun zaten:
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.743 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #14 zlatanoğulları dedi: Eki Görüntüle 1125939 Eki Görüntüle 1125940 Eki Görüntüle 1125943 Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Herkes yanlış konuşmuş kardeşim o farklı sen ilk önce Windows 10'u alman lazım sonra istersen başlangıç koleksiyonunu alabilirsin bailangıç koleksiyonunu alınca oyun deneme sürümünde oluyor hala. Edit: Pardon ben yanlış anlamışım.
zlatanoğulları dedi: Eki Görüntüle 1125939 Eki Görüntüle 1125940 Eki Görüntüle 1125943 Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Herkes yanlış konuşmuş kardeşim o farklı sen ilk önce Windows 10'u alman lazım sonra istersen başlangıç koleksiyonunu alabilirsin bailangıç koleksiyonunu alınca oyun deneme sürümünde oluyor hala. Edit: Pardon ben yanlış anlamışım.