Hangi miner programını kullanıyorsunuz?

Kesinlikle Lolminer programını öneriyorum. Paylaşımları sorunsuz yapıyor.

Ethminer kullanıyorum, teamredminerla kafa kafaya performans verdiğini düşünüyorum. Fee almadıklarını yazıyorlar github da.

ben tek kart kullaniyorum oda 31 mh veriyor. eterminede 1 aydami odeme alabilirim...

ben tek kart kullaniyorum oda 31 mh veriyor. eterminede 1 aydami odeme alabilirim...
Günlük ödeme almak isterseniz binance poola geçebilirsiniz.
eth için fee 0.5 etermine da 1 diye biliyorum.
Ethminer kullanıyorum, teamredminerla kafa kafaya performans verdiğini düşünüyorum. Fee almadıklarını yazıyorlar github da.
Ethminer haricinde nsfminer da kullanılabilir,
Bir kullanıcı t-rex ile karşılaştırmış ve hemen hemen aynı değerleri aldığını yazmış.
[ANN] NSF Miner - ethereum miner without fee [AMD+Nvidia/Windows+Linux]

ben suan nicehashtayim orda 0.0001 btc olmasini bekliyorum orada 8 saatte bir rrsimdeki kadar btc veriyor ama binance aktarirken komisyonu var komisyonda kafasina gore resimdedr ayrica fee var... fee degeride degiskenlik gosteriyor bazen 44 36 5 surekli degisiyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-19-20-55-06-795_com.nicehash.metallum.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 61
ben suan nicehashtayim orda 0.0001 btc olmasini bekliyorum orada 8 saatte bir rrsimdeki kadar btc veriyor ama binance aktarirken komisyonu var komisyonda kafasina gore resimdedr ayrica fee var...
Hocam olabilecek en masraflı yerleri seçmişsin
Nicehash 4 saatte bir kesinti yapıyor. O kesinti de senin gibi az kazanlara yüksek gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…