Hangi Mint versiyonu kullanılmalı?

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynuyorum, ödevlerimi yapıyorum ayrıca internette vakit geçiyorum.

Sistem:
4 GB DDR2 RAM.
GT 9600M.
Duo 2 p8700.

Son düzenleyen: Moderatör:
XFCE. 4 GB RAM ve altına Cinnamon önermeyi mantıklı bulmuyorum, Mate ise XFCE kadar stabil değil. En basitinden masaüstü kaynaklı bir sorun yaşasan kullanıcısının az olması nedeniyle Mate'te daha çok sürünürsün. O nedenle XFCE kullanmanı öneririm.

XFCE. 4 GB RAM altına Cinnamon önermeyi mantıklı bulmuyorum, Mate ise XFCE kadar stabil değil. En basitinden masaüstü kaynaklı bir sorun yaşasan kullanıcısının az olması nedeniyle Mate'te daha çok sürünürsün. O nedenle XFCE kullanmanı öneririm.
Benim bildiğim XFCE 700 MB, Cinnamon 1 GB küsür kullanıyor boştayken. Cinnamon da yeterli gelmez mi? Çünkü insanlar boşta 1.5 GB kullanan LTSC sürümlerini 4 GB RAM'li makinelere kuruyorlar.

Benim bildiğim XFCE 700 MB, Cinnamon 1 GB küsür kullanıyor boştayken. Cinnamon da yeterli gelmez mi? Çünkü insanlar boşta 1.5 GB kullanan LTSC sürümlerini 4 GB RAM'li makinelere kuruyorlar.
Tarayıcı için yeter ama oyun oynamaya gelince Cinnamon ağır gelir.

XFCE. 4 GB RAM ve altına Cinnamon önermeyi mantıklı bulmuyorum, Mate ise XFCE kadar stabil değil. En basitinden masaüstü kaynaklı bir sorun yaşasan kullanıcısının az olması nedeniyle Mate'te daha çok sürünürsün. O nedenle XFCE kullanmanı öneririm.
Çok teşekkür ederim, aklımdaki tüm soruları cevaplayan tek yanıt buydu sanırsam çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı